Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mampytaniepytanie

psycholog w ramach NFZ

Polecane posty

Gość mampytaniepytanie

Czy wie ktoś może czy w ramach NFZ można skorzystać z porady psychologa ? Lub psychoterapii,czy tylko odpłatnie ?

Gość BadZiom
Bezposrednio idziesz do Psychologa bez skierowania tylko sie zarejestruj wczesniej bo przewaznie sa spore kolejki, nawet miesieczne. Tylko ze niczego sie nie spodziewaj po psychologach. Niestety

Gość mampytaniepytanie
Dzięki :) A wiecie moze cos o psychoetrapii ? Bo z tego co przegladałam to jedna wizyta godzinna to różnie ale okolo do 100 zł za godz ;/

Gość grzybekoo
czemu nie mozna sie spodziewac niczego od psychologow///???

Gość BadZiom
zapomnij, wyciaganie pieniedzdy przez starych dziwakow ktorzy sami maja problemy w zyciu. W czym masz problem ze chcesz isc do psychologa?

Gość oczywiście że możesz
tylko musisz mieć skierowanie albo od lekarza rodzinnego albo od psychiatry - spróbuj bo naprawdę warto.;)

Gość mampytaniepytanie
wiesz ciężko opisać to w dwóch zdaniach...nie wiem czy kojarzysz termin toksyczności. Wychował mnie ojciec,ktorego cala toksycznośc odbija się na wszystkim tym co robię...Tak bardzo nie chcę być taka jak on,ale widze wszedzie odbicie w moim życiu jego chorych zachowań...i niestety dotyczy to każdej sfery mojego życia...i tak mysle ze dobrze gdyby ktoś mi pomógł wszystko sobie poukladac i przemyślec...