Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ze świata seriali

Pieluchy z Rossmana-dobre są?

Polecane posty

Gość ze świata seriali

Czy Wasze dzieci ich używają?Jakie macie opinię o niech?

jak dla mnie b.dobre ostatnio z braku możliwości czasowych mąz podjechal do tesco i kupił pampers slip day czy jakos tak - straszne badziewie, co godzine do zmiany mala przesikiwala je masakrycznie czego nie bylo z pieluchami z rosmana i szybko do nich wrócilismy

Gość mamamama23mamamama
u mnie sie nie sprawdzaja maly posikuje sobie cale plecy

U mnie te pieluchy sie nie sprawdzają, po ściągnięciu zostawiają odciśnięte ślady a zakładam naprawdę luźno. Poza tym zostawiają biały proszek na ciałku mojego mlodego.

U mnie te pieluchy sie nie sprawdzają, po ściągnięciu zostawiają odciśnięte ślady a zakładam naprawdę luźno. Poza tym zostawiają biały proszek na ciałku mojego mlodego.

Gość Weba
okropne są, nie kupuj tego badziewia. Sypią sie, łuszczą czy jak to nazwać. ktos napisał, ze zosaje biały proszek, zgadzam sie, pod wpływem wilgoci robią sie kulki, bleeeeeeeee. Moja córka zawsze miala posikane plecy

Gość -z-oz
właśnie miałam zapytać - czy jeśli będę zaopatrywać się w rossmanie lub biedronce w pieluchy i takie tam to jest szansa że dziecko mi to kiedykolwiek wybaczy..

ja dzis kupiłam po raz pierwszy, takze zobaczymy jak bedzie. zazwyczaj kupuje huggis premium, ale dzis byłam w rosmanie a tam ich nie ma a z pampersów nie bylo akurat rozmiaru który teraz kupuje i kupiłam te baby dream i zobaczymy jak bedzie

Najlepsze pieluszki to pampersy!!!! przekonalam sie,przelicz sobie ile wychodzi za sztuke a przekonasz sie ze te tansze nie sa wcale tanie!!! pampersy sa mieciutkie i chlonne a te tanie gowna to lipa,ewentualnie HUGGIES\'Y sa tez fajne,mozna kupic w biedronce :) nie zaluj swojemu maluszkowi komfortu:)

ja tam nie narzekalam, uzywalam ich co prawda krociutko (jedna mala paczka) ale nie zauwazylam bialego proszku ani nie przeciekaly(moze te Wasze przeterminowane byly?) ale zgadzam sie z tym, ze pampersy sa najlepsze, przynajmniej dla mojego dziecka..

pewnie ze sa najlepsze,moja kumpela ktora nie ma zbyt duzych dochodow kupowala te tanie pieluchy ale zmienila na pampersy bo stwierdzila ze sa tandetne

Gość Web
najlepsze są happy

Gość -z-oz
a Rossman produkuje z rzepem ? bo my z malutkim rzepy lubimy ;]

Co do Pampersów - zgadzam się że są super. Niestety nie dla każdego dziecka. U nas sprawdzały się rewelacyjnie bodajże do "3" - chyba od "3" się zaczynają te z wkładem aloesowym - potrafi naprawdę mocno i błyskawicznie uczulić, co u nas miało niestety miejsce. Teraz używamy Happy i są bardzo dobre, choć ze względu na ich rozmiar wolałabym Pampersy.