Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gugaguga

oddam za darmo

Polecane posty

Gość gugaguga

oddam za darmo, nowe kapcie dla dziecka. Kontakt GG 13719300 zaznaczam ze odbior tylko osobisty wroclaw

Gość gugaguga
kto chce dam fotke

Gość gugaguga
nieuzywane ani razu, nikt chetny??? nie mam komu oddac

Gość malalalalalalala
wrzuc je na www.dwukropel.pl

Gość a dlaczego nie możesz
ich wysłac np pocztą? Moze i ludzie biedni ale sama tez bym sie nie tlukla autobusami prez pół wrocławia tylko po to by miec kapcie gdzie kupie sobie za 10 zł a na bilety wydam 20 :P to jest sens?

Gość malalalalalalala
sory literowka WWW.DWUKROPEK.PL

Gość malwinkaaa
jakos ludziska nie biorą chcialam oddac nowiutka wanienke z foczką to tez chetnych nie bylo. stoi sobie na balkonie i czeka.

Gość a dlaczego nie możesz
ja myśle że to dlatego nie biorą bo bez tego można życ i można wykąpac dziecko bez wanienki. Ludzie potrzebujący tak naprawde najbardziej potrzebują rzeczy niezbednych a nie pierdół ktorymi mają zagradzac mieszkania czesto nie przekraczające 25 m2 a w ktorych mieszka z 5 osob. To gdzie tam jeszcze wanienke wstawic? Najważniejsza zawsze jest odzież dla dzieci przybory szkolne jakies kurtki buty ewentualnie wózek czy łóżeczko. Kołderki kocyki pieluchy mleka witaminy odzywki kosmetyki proszki do prania jedzenie dla matki karmiącej. To są rzeczy niezbedne a wanienki kapcie gąbeczki szlafroczki to juz idzie na dalszy plan. O takich rzeczach ci naprawde biedni nie myślą nawet. Poza tym biedni nie mają neta zazwyczaj.

Gość to na tyleeee
no jakie oburzenie bo łaskawczynie ciapy i wanienke chciały oddać i nikt nie chciał, no szok!!!!! ja po ciapy też bym nie jechała, już bym wolała skarpety założyć, tym bardziej że dziecko i tak woli na bosaczka :)

Dziwi mnie oburzenie, że brak reakcji, że nie ma tu tych, co potrzebują. Ludzi najbardziej potrzebujących przede wszystkim nie stać na net ;)

Gość gugaguga
ale obruszenie.... no ludzie. Ja tylko sie spytalam czy ktos chce, ale jak nie to nie!!!Ale wy nerwowe jestescie kobity

Gość maya luana
ja mysle,ze one takie nerwowe, bo za daleko maja , zeby podjechac

Gość gugaguga
heh...;) No nic, wrzuce do kontenera czerwonego kryza i juz.

gugaguga a z czerwonego krzyża potem idzie do ciuchbudy bo czerwony krzyż dawno już nie wynajmuje kontenerów, :D

Gość malwinkaaa
dokladnie ani sie nie oburzam, ani nie martwie stoi wanienka na balkonie i moze doczeka drugiego potomka - bedzie jak znalazł :D niby czym pokazalysmy, ze sie oburzamy?

gugaguga --> we Wrocku na pewno są jaies domy socjalne, tzw. \"barki\" czy domy dla mamy i dziecka.. przejrzyj szafkę z ubrankami od dziecka, zrób paczkę i zanieś :) tam się na pewno ucieszą!

Gość albo dodaj jako gratis
jak będziesz coś sprzedawać

Gość mam to samo z dwojką dzieci
ja jak chcę coś oddac to daję ogłoszenia do lokalnych gazet albo zanosze do siostr zakonnych.

Gość bez sensu robisz
a co wy baby myślicie, że biedni nie mają co robić, tylko wysiadują godzinami przed komputerem ?????????? jak macie coś do oddania to zanieście do najbliższej placówki Ośrodka Opieki Społecznej, nie zmarnuje się ! ja tam zawsze odnoszę ubranka i zabawki, miło jest słyszeć potem " dziękuję"

Gość normalnie szok
ja potrzebuje foczki ale nie robie z tego afery i bez tego przezyje. ale z tego co tu czytam to jestem przerazona, ja za male rzeczy daje siostrze bo ona niedlugo rodzi a pozniej one roca do mnie bo pewnie sie przydadza na pozniej...