Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 21

najlepsza pozycja, ruchy na 1 analny raz

Polecane posty

Gość taka jedna 21

w związku z przedwczorajszym topikiem (zdecydowałam, że chcę) pytam się doświadczonych facetów o najlepsze pozycje na 1 analny raz. I jak jest z wejściem? bardzo powoli?

stanowczo najlepiej jest na boku - największa swoboda ruchów ;) dochodzi się do tego naturalnie, ale jeśli ktoś nie próbował jedna rada - dziewczyna lekko rozszerza uda, partner pieści dłonią jej łechtaczkę - mega odczucia dla niej gwarantowane, a jeśli facet wie co robi również mega orgazm powodzenia ;)

Gość aniulka 1234
Na łyżeczki. Zdecydowanie. Wtedy panujesz nad tym jak głęboko w ciebie wchodzi i z jaką prędkością. Możesz w każdej chwili kazać mu sie zatrzymać, żeby złapać oddech. Pozycja od tyłu dopiero później, kiedy już to pierwsze wejście ma się za sobą. Podejdź do tego na luzie, i nigdy nie rób tego jak nie chcesz, zrób to, kiedy będziesz miała na to wyjątkową ochotę. Wtedy powinno się obejść bez nieprzyjemnych wspomnień.

Gość najlepszy anal na pagony

na początek zdecydowanie na łyżeczkę Daje poczucie bezpieczeństwa poprzez kontrolę nad rozpoczęciem, tempem i głebokością wchodzenia a jednocześnie jest pozycją sprzyjającą rozluźnieniu. Plus dużo nawilżenia Plus dużo dużo rozluźnienia - masowanie i pieszczoty naokoło i coraz głębiej palcem aż do zaniku odruchu zaciskania. Wtedy właściwy wjazd będzie przyjemny dla obydwojga.

Gość taka jedna 21
no, no panowie i panie, widzę, że sa już jakieś konkretne wskazówki :) Ja myślałam o pozycji od tyłu lub z leżeniem na brzuchu... Mam dreszczyk emocji .... chyba będzie fajnie :)