Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izzzzo

Zgadzacie sie z tym że nauczycielami zostają osoby niezaradne życiowo?

Polecane posty

Gość Izzzzo

Mi sie tak wydaje ze nauczycielami zostaja osoby malo zaradne. Bo jak mozna byc nauczycielem jak tak slabo sie zarabia. Lepiej pracowac w jakiejs firmie i miec dwa razy tyle. Poza tym dzisiejsza mlodziez jest okropna, wspolczuje nauczycielom zwlaszcza tych w gimnazjach i zawodowkach. NIe wiem po co narzekaja ze malo maja kasy i ze zle im, lepiej niech zmienia prace na inna

Gość BladyZiom
Ja siedze i pierdze w stolek a zarabiam tyle co cala szkola razem wzieta.

Gość BladyZiom
Jak mozna zarabiac mniej niz ja? To znaczy 50 tysiecy miesiecznie. Kazdy kto zarabia mniej jest niuedacznikiem zyciowym i dlatego tyle zarabia, mniej niz ja geniusz zyciowy udacznik, omnibus, poiglota, auotrytet moralny i specjalista z 24 dziedzin. Pierwszy czlowiek nie nieudacznik

Gość nauczyciele pochodzą
z selekcji negatywnej, bo jaki orzeł pali się do tego zawodu? Kto nie może gdzie indziej idzie do szkoły

Gość Podgladacz profilli
0.5 /10

Gość nie zgadzam sie do konca
NIe zgadzam sie. Sama jestem nauczycielka i jestem nia bo tak mi wygodnie. Maz zarabia dobrze, ja ucze w szkole i nam to starcza. Mam duzo czasu dla dzieci

ja uważam, ze to zyciowi nieudacznicy nic innego by nie osiągnęli, bo nie są wybitnymi fizykami, chemikami, matematykami zatem idą na pedagogike

Gość BladyZiom
Dokladnie, bo wszsycy pozostai ktorzy koncza fizyke i chemie sa wybitnymi chemikami i fizykami. Dobre. Dzieci juz pozno. Idzcie spac.

Gość szafa comandora
a za co baldy ziomie tyle kapuchy trzepiesz? sprzedajesz sie chlopcom w bramie jakiejs?

Gość bvjhbvjhbvjhfb
Autorko, myślę, że nie do konca masz rację. Nie każdy ma takie parcie na kasę jak Ty. Niektórzy po prostu robią to co lubią.

Gość zeby byc nauczycielem
wcale nie konczy sie pedagogiki. zeby uczyc matmy trzeba skonczyc matematyke, chemi- chemie itp itd plus kurs metodyczno-pedagogiczny

Gość nienienie
Nie zgadzam się. Nauczycielami muszą zostać osoby bardzo zaradne. Weź, ogarnij taką masę ludzi, gdzie najchętniej każdy by robił to, na co ma ochotę.

Gość a ja będę twym aniołem
a ja jestem nauczycielem nieudacznikiem, niezaradnym, niemądrym, i takie tam... według waszych opisów i tego nauczę waszych dzieci - jak być niemądrym i tępym nieudacznikiem ... pozdrawiam założyciela niezaradnego życiowo, który wymyśla tak bzdurne tematy

A ja się z tym zgadzam. Moje dzieci chodzą do podstawówki i to naprawdę coś okropnego jacy ludzie tam pracują. Same mądre panie które wszystko wiedzą najlepiej i nie ma od nich mądzejszych. Nie mają żadnego podejścia do dzieci. Jedne pracują chyba dlatego że muszą a inne są tak niedowartościowane że za wszelką cenę chcą się wykazać. Kosztem dzieci i często z marnym skutkiem. Większość nauczycieli po prostu minęła się z powołaniem.

Gość Janusze Palikote
zgadzam sie

czarnawiedżma 13 widac jaka ksywka taka durnota. Ty myślisz ,że wysyłając dzieci do szkoly to umywasz ręce jak ten piłat i nic cię nie obchodzi.I tu mamy takich jak ty nieudaczników.Ciebie najpierw trzeba bylo wysterylizować a nie dzieci mieć.Nie nadajesz się na matkę i jesteś beznadziejnie głupia.:P:O:D

Gość oliweczka hipp
w gore