Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luka_02

taka sama!!!

Polecane posty

nikomu się nie zwierzam zawsze staram się byc usmiechnięta silna ale czasami mam dosc,czuje się strasznie samotna 3miesiące temu zerwał chłopak 7letni związek a następne jakies próby z innymi to porazka przez które czuje się gorzej ,cierpie jeszcze bardziej gdy on poznał inną i widac ze jest z nią szczęsliwy...zadaje sobie pytanie co robie nie tak ze jakos mi nie wyszło z nimi gdzie popełniłam błąd?ktos kiedys powiedział ze na zranione serce najlepszym lekiem jest nowa miłosc nowy chłopak teraz w to wątpie..a najlepsze jest to ze wszyscy znajomi układają sobie zycie sluby,ciąze zaręczyny a mi serce pęka bo mnie chyba juz cos takiego nie spotka....chyba tylko nie przespane noce hihi:)

🌻 3miesiące to za mało żeby uciszyć serduszko.

najbardziej mnie przeraza gdy słyze od znajomych ze ktos tam był z kims długo i teraz ma nową miłosc a i tak mysli o tym byłym boje sie ze to nigdy nie minie

Gość podobny
hej wiem co czujesz jestem w podobnej co ty sytuacji

Gość ile ty masz lat
? mnie zdradzil i zostawil po 7 latach moj jedyny kochanek - juz 3 lata mijaja kiedy nie moge ulozyc sobie zycia

7 lat w zwiazku z jednym facetem, bez zadnych deklaracji, planow i rozmow o przyszlosci?? Wedlug mnie takie zwiazki sa zdecydowanie za dlugie, takie przechodzone :O To jest tkwienie w czyms bez jakichkolwiek postepow. Pozniej poznajesz kogos, kilka miesiecy i wiesz, ze to jest to. On znalazl sobie inna, jest szczesliwy i ok, na ciebie tez przyjdzie pora