Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna444

co jest nie tak

Polecane posty

Gość czarna444

spozia mi sie okres zawsze mialam co 26 dni mialam wyciagnieta wkladke i przeszlam na tabletki po skonczeniu 1 listka powinnam dostac w 7 dniowej przewie miesiaczke a tu juz 11 dni przerwy i nic robilam w poniedzialek test wyszedl negatywnie a okresu zero nawet nie czuje ze mam dostac mam zgage i ciagle musze oddawac mocz co moze byc nie tak ?:(

Gość droga izo twojej przedmówczyni
to ie jest miesiączka tylko krwawienie z odstawienia to po pierwsze a po drugie jeżeli nie potrafisz przeczytać ulotki to proponuje zapytać ginekologa zanim zaczniesz łykać hormony jak dropsy...

Gość tralllalalalalla
11 dni przerwy? to cos nowego moze to po prostu jakies rozregulowanie organizmu, skoro zaczelas brac tabletki, zdarza sie

Gość czarna444
5 lat temu bralam tabletki i zawsze mialam regolarnie ulotke czytalam w ciagu 7 dni powinno wystapic krwawienie wiem o tym a jak nie wystapilo ile mozna czekac ostatnio mialam 15 maja ok a tu juz 15 kwiecien i nic!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czarna444
dzieki czlowiek sie martwi ma dola i jeszcze go dobijaja

mi sie wydaje,ze mimo wszystko powinnas byla zaczac drugie opakowanie po 7 dniach..i moze za miesiac juz by okres byl..

Wypadaloby wiedziec, co sie lyka, i jaki ma to wplyw na Twoj organizm. Zmien ginekologa, bo Twoj Cie przecenia.

Tak szczerze - jesli nie zamierza rzucic tabletek calkiem, musi zaczac opakowanie po 7 dniach [i mam nadzieje, ze zaczela, tylko to tak okreslila niefortunnie]. Skoro 5 lat bralas tabletki, juz chyba raczej dorosla jestes, co?