Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supermamcos

faceci

Polecane posty

Gość zgłaszam to bezeceństwo
nie prościej powiedzieć , masz ładną sylwetkę , miłe dla oka rysy twarzy itd po co tworzyć jakieś dziwne konstrukcje typu ładna z wyglądu :classic_cool:

Gość Sratatatatatatatatata
ale mnie wkurwiacie tymi tekstami "przecietna":-O ktos albo jest ladny albo brzydki,nie ma czegos posrodku:-O wg mnie jest ladna

Gość fdser
wiec moim zdaniem nie jestes brzydka , ale nie zwróciłbym na ciebie uwagi na ulicy no chyba zebys sciagnęła to i owo ..NIe mój typ..

Gość zgłaszam to bezeceństwo
Są przeciętniacy ! Nie mają w sobie nic rzucającego na kolana ale też nie mają wyglądu Jasia Fasoli .

Gość fdser
przecietny to nie wyrozniajacy sie z tłumu - nie brzydki , nie ładny .... Wiekszosc dziewczyn na ulicy ma przecietny wygląd ..

Gość supermamcos
aha ;)

Gość supermamcos
fdser czyli co minowka i cyce na wierzchu?- dla mnie ubieraja sie tak dziewczyny ktore sa zwyczajnie brzydkie ,a faceci nie doecniaja prawdziwego piekna tylko gapia sie na ich cyce i dupy. Piekna kobieta nawet w zwyklym codziennym stroju wyglada pieknie ,nie musi zakladac obcasow czy wielkich dekoltow zeby zwrocic na siebie uwage ,a facet ktory ma klase ( i mierzy wyzej niz ci dla ktorych najwazniejsza jest nagosc u kobiet) wie co jest dobre...

Gość fdser
poza tym faceci raczej nie zwracają uwagi na dziewczyne ktora idzie w towarzystwie chłopaka ,... No chyba ze porusza sie sama albo z koleżanką ... Zajęta panna zwyczajnie traci na atrakcyjnosci nawet jak jest udodziwa ..

Gość supermamcos
fdser dziwne masz kryteria oceniana musi byc pewnie plastikaowa barbie z wielkimi cycami i golym dupskiem ,naprawde typowo -nie wyrozniasz sie gustem:)

Gość fdser
niestety nie wiesz jak działą meski mozg , ale to moze lepiej dla ciebie ...

Gość fdser
mnie kręcą wyłącznie owczarki alzackie , a nie jakieś głupie pindy z cycami na wierzchu ! :classic_cool:

Gość supermamcos
fdser widze ze twoj mozg nie za wielki jest:) ,bo moj facte jak widzi laske ktora wyglada jak dziw... (wiadomo jak ubrana) to mowie ze dla niego ta dziewczyna nie ma klasy i wyglada jak na prawde tania dziw...kobieta musi miec klase...znac swoaj wartosc -nie pokazywac wszystkiego i wszystkim:)

Gość fdser
daj spokoj ... SA ładne dziewczyny i rozebrane - z takimi tez miss Polski nie ma szans MYslisz ze tylko brzydkie chodzą tak ubrane ?

Gość supermamcos
Ja na czas żniw przyodziewam strój wykonany ze sznura od snopowiązałki PGS-410 oraz worka jutowego niestety moje wyczucie smaku i niespotykany gust spotykają się z ostracyzmem społecznym.

Gość supermamcos
fsder nie sadze ze tylko brzydkie ale bez klasy:)

Gość supermamcos
mój codzienny strój składa się z okularów ochronnych Organika Wrocław oraz kompletu bielizny a'la ludwik XV.

Gość a ja się zastanawiam dlaczego
nie należę do super pięknych dziewczyn, raczej jestem przeciętna, ale faceci się za mną oglądają i sama się zastanawiam dlaczego :)

Gość fdser
pieprzysz..JAk dziewczyna jest ładna to nikt jej jak dziwka nie traktuje .. Zreszta ładna rozebrana laska prezentuje sie duzo lepiej niz ładna ubrana .. NA ubrana nikt nie zwroci uwagi .. http://www.bravoerotica.com/femjoy/katarin/in-the-park/7.html http://www.bravoerotica.com/hegre/keity/amber/3.html http://www.bravoerotica.com/met-art/hanna-b/opss/7.html http://www.bravoerotica.com/met-art/inga-c/firian/10.html

Gość supermamcos
jestes erotomanem

Gość supermamcos
dlatego zrobie ci loda z połykiem

Gość fdser
wrzucam kilogram gwozdzi do garnka i robię spagetti ala gwozdzie dla mojej dziewczyny i psa

Gość fdser
to wyżej to nieudany podszyw !