Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za dzień

napięcie w pracy

Polecane posty

Gość co za dzień

Głupi temat, ale co mi tam ;) Bywa tak, że nie sposób wytrzymać (albo lepiej - nie ma po co się męczyć) - kończy się to w pracowej toalecie. Ta jest koedukacyjna. Czasem się zastanawiam, co myśli dziewczyna, która po wejściu wyczuwa zapach spermy. Któraś z was ma jakieś doświadczenia? ;)

Gość MoCaryca
ja mam :)

Gość co za dzień
i..? co pomyślałaś? zaskoczenie? zainteresowanie? ;)

Gość MoCaryca
mnie sie samej czesto zdarza taki zapach tam zostawic ;)

Gość co za dzień
pechowo dziewczyny u mnie w pracy są chyba nadzwyczaj opanowane - albo ja mało spostrzegawczy ;) czytając to forum wydawałoby się że na kilkanaście dziewczyn przynajmniej jedna/dwie u mnie w biurze też powinny się czasem zapomnieć :)

Gość MoCaryca
Panowie tez bywają ospali :)

Gość co za dzień
bywają, bywają - ale ja tam podobno uwodzę głosem, stylem bycia i samczym urokiem ;) staram się te pracowe kontakty trzymać w ryzach, ale nie zawsze się udaje ;)

Gość MoCaryca
miałes juz bliskie spotkania?;)

Gość co za dzień
przytrafiło się kilka razy - tak naprawdę bez mojej specjalnej inicjatywy - ale już kilka razy słyszałem "zarzut" że wysyłam sygnały ;) życie jest za krótkie, żeby rozpamiętywać "dlaczego" ;) chyba w pracy mam opinię niebezpiecznego ;)

Gość MoCaryca
nie wiem czy ja wysyłam sygnały ale miałam kilka propozycji:) Jeden raz nawet z pocałunkami i pieszczotami. Dalej nie miałam odwagi. Za to był kiedys ktoś kto niechcacy trafił do mojego biura i był to płomienny biurowy romans ;)

Gość co za dzień
nie da się ukryć, że są dziewczyny, którym po prostu trudno się oprzeć - i wcale nie muszą być piękne - zwyczajnie mają w sobie coś co przyciąga. zresztą podobnie chyba jest z facetami - co ja poradzę, że generuję takie "kłopoty" ;) niemniej sex w pracy w ciągu dnia odpada ze względów "technicznych" ;) tak się zastanawiam - dalej nie miałaś odwagi - ale miałaś ochotę..? ;)

Gość DR PSYCHOL
kobiety sa strasznie dziwne i przez to to cale napiecie w pracy