Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kręcona czarnulka

DZIEWCZYNY POMÓRZCIE CO JA MAM ZROBIĆ????????????

Polecane posty

Gość H3
Jeśli niechcesz seksu nie uprawiaj. Twoje życie, ale nie myśl "co kolezanki i koledzy powiedza" - koledzy czy kolezanki za Ciebie nie beda pracowac i tak dalej.

Gość kręcona czarnulka
to nie jest zadna prowokacja naprawde!!!! niby po co miałabym to robić co???

Gość H3
jedynie dla satysfakcji to sie robi... chyba ze chcesz powiekszyc rodzine. Ale to sie Ciebie nie tyczy, powiedz stanowczo NIE. Jeśli sie nie czujesz gotowa to nie rob tego. I nie przejmuj sie kolezankami i kolegami

Gość kręcona czarnulka
ale mi chodziło że niby po co miałabym robić prowokacje!!

Gość H3
Po to zebys poszla z nim uprawiac ten seks...

Gość nieudana prowokacja
😴

Chcesz to rób,nie chcesz to nie rób,chcesz to prowokuj lub też nie :P Ja miałam 13.Świat nie spłonał przez to w gniewie Boga -.-

Gość czytałam.....
kocyk masz się czym chwalic.... Patologia

Nie mam się czym chwalić.Seks to coś co robi praktycznie każdy więc jaki to powód do chwalenia?Każdy robi to kiedy chcę i nie ma się czym nadmiernie jarać ani obrażać. Stały tekst-"patalogia".Bue.

Gość ehhh.......
kocyk -------> bo 13 lat to naprawdę bardzo młody wiek. Za młody. Nie wiem, nie rozumiem po co te dziewczyny tak bardzo się spieszą!!!! Przecież nic wam nie ucieknie!!!! Całe życie przed wami!!!! Ja zrobiłam to pierwszy raz mając 19 lat (chociaż od 13 roku życia latałam na randki i zawsze był jakiś chłopak u mojego boku) i uważam do dziś, że wspaniale zrobiłam czekając aż tak długo. I nigdy nie szłam za "owczym pędem" - chociaż w szkole teoretycznie dziewczyny które były dziewicami były wyśmiewane przez innych - olewałam to i nigdy nie miałam kompleksów, że "one już a ja jeszcze nie". Ale na to trzeba dojrzałości emocjonalnej, bo zrobić to można w każdym , również w bardzo młodym wieku - ale po co? PS. Dodam, że akurat kobiety są tak skonstruowane, że im starsze, tym większą radość czerpią z miłości fizycznej - i nikt mi nie wmówi, że w wieku 13-15 lat można mieć satysfakcję z seksu! (mówię o kobietach)