Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa_łąka

od dzis nosze ponczoszki

Polecane posty

Oleńko dlaczego tak długo Cię nie było? Kafeteria bez Ciebie to jak piwo ;-) bezalkoholowe :-)

Łobuz, rozumiem, że to miał być komplement... ale ja Cię nie znam :-(

Uwierz mi że troszkę znasz, nawet miło nam się kiedyś pisało... Tylko że poczułem się niezauważony gdy pokazałem się jako delikatny ale stanowczy więc dziś pozwoliłem sobie wejść na nicku alternatywnym :-D

Gość on-brunet-zonaty
A kto chciałby wsiasc na mnie w pończoszkach :D (* mogą byc biale, brązowe i czarn ) :D najbardziej mnie podnieca brązowy, proszony o kontakt na : maciekzonaty@wp.pl

Gość err
Oleńka te pokazy tak mocno zabudowanych pasów do pończoch sa nieco retro i na mnie nie robią wrażenia najlepiej jednak samonośne lub mini pasek ale to rzecz gustu

Gość ocho gruba olka35
co tam u ciebie schudłaś już w końcu, czy nadal jesteś kluchą ???

Gość o boze ale idioci
siedzi jakas baba lub facet o nicku olenka i wymysla w to jest ubrana a wy wierzycie i walicie sobie konia na sama mysl ubran hahahahaha

Gość dziwne bardzo
dziwne bardzo Trochę mnie to dziwi, tyle fanek pończoch tutaj, a wszystkie moje znajome latają w rajtkach... może mi ktoś wytłumaczy o co chodzi?

Gość nie tak bardzo dziwne
bo na przykład moja żona przez ponad 20 lat naszej znajomości nosiła tylko rajstopy a pończochach nie chciała nawet słyszeć teraz biega tylko w pończochach, rajstopy zakłada "od święta"

Gość Szpilki pod Giewontem
Rajstopy długie skarpetki zszyte subtelnymi nogawkami w taki sam sposób jak spodnie, ale bardziej rajstopowo. Jeśli twoja koleżanka nosi rajstopy, nie bierz jej za dziewicę.

Gość Aleksandra bis
fajny filmik: http://ciuchy.info/12/jak-zakladac-pas-do-ponczoch/ .........ja też szukam takich majtek z podwiązkami.......gdzie to można kupić..........?????? .....kiedyś widziałam na Allegro...........dajcie znać... pozdrowienia

Co dziś macie na sobie? Ja pomykam już w cieniutkich 8 den i sandałkach. Do tego szorty do połowy łydeczki. pończoszki są tak cieniutkie, że prawie ich nie widać!

Gość Zanzi 2011
jestem w grafitowym kostiumiku i też 8 den........!!!!!!!!! prócz tego szpile, wrzosowa bluzka, łososiowy stanik i takież majteczki... pozdrawiam Wszystkich...........

Gość Zanzi 2011
nie...!!! ............nie znoszę stringów..............

Witam pończoszanki. Dla mnie stringi też się nie podobają:-( a te 8 den to mam nadzieję, że pończochhy nie rajstopy:-D Pozdrawiam

Gość fijołkowa wsążka
dla mnie stringi to chodzenie z sznurkiem w pupie - niehigieniczne...fuj... majtki to wygoda, estetyka i trochę tajemniczego uroku. Aha...też noszę pończoszki.

Gość mąciciel umysłów
Dzisiaj (to znaczy wczoraj, bo już mocno po północy) przy okazji robienia normalnych zakupów w hipermarkecie poszedłem kupić pończochy dla żony. Przede mną była obsługiwana młoda, ładna pani, która chciała kupić sobie rajstopy. Zagadałem ją i tak zbajerowałem, że zamiast rajstop kupiła pończochy. Ale pani sprzedawczyni się śmiała z tej pani, że obcych facetów się słucha. Chyba zasłużyłem na medal z kartofla?

Chyba cię przekłnie w swoim domu, biedna może nigdy (co się zdarza) nie miała na sobie pończoch i będzie kombinować, jak je założyć:-D:-D:-D.

Gość mąciciel umysłów
Chyba nie bedzie tak żle, bo kupiła samonośne, a poza tym nie wyglądała na nierozgarniętą. Co prawda przyznała się, że nie ma faceta, ale wyglądała na taką, co nie złapała żadnego bo zajęta była robieniem własnej kariery.

Gość asaka niewysoka
hej hej...wróciłam.....z bojaźnią patrzę ......to wszystko zeszło na wielkie zapuszczone psy..........Oleńko ...byłam na Atypodach....buziaki..........nosiłam i będę nosić pończoszki....tam też noszą ........buziaki. jeszcze raz.............. tam niedługo zima....Aśka

Witaj asaka też tak uważam, że tu cicho jest. Na antypodach to i panowie swobodniej się ubierają.

Gość Renia76
Czesc wszystkim ! Dawno mnie tu nie bylo i myslalam , ze temat zostal wyczerpany a tu mnie zdziwienie laplo bo dyskusja na temat ponczoch wrze . ja prawie calkiem zrezygnowalam z rajstop na rzecz ponczoch , nawet w zimie staram sie w nich chodzic ale ... sami wiecie klimat nam nie sluzy . Ostatnio kupowalam cos z Fiore , bardzo polecam .

Gość fun pończoch
Renia76, wiesz jak tu was dziewczyny nie ma to temat upada:( to zaprezentuj jakieś swoje zdjęcie w nowych pończoszkach trzeba rozruszać temat:)

Gość Renia76
Czesc fanie Ponczoch ! Widze , ze mezczyzni sa spragnieni widoku koronki ponczoszek dyskretnie wystajacej spod spodniczki czy sukienki ? W czerwcu mam wesele kuzynki i mam dylemat co pod sukienke mam ubrac - jaki kolor bedzie mi pasowal ? Ogolnie to nosze ponczochy w kolorze czarnym i odcieniach brazu . Pozdrawiam .

Gość Duch wśród białych
Witaj Reniu.....w czerwcu będą upały, a na weselu częste tańce.......... lekko opalone pończoszki komponują się świetnie z każdą kreacją....jeśli samonośne to wybierz takie,które na pewno nie zsuwają się.... W gorący dzień koniecznie wygodne bawełniane lub jedwabne majteczki... powodzenia..........

Gość ABCbielizny.pl
To racja,ważne będzie to aby pończochy się nie zsuwały,bo potem podczas tańca możesz mieć z nimi problem. A jaką masz bielizne i kolor sukienki? Wszystko możesz idealnie dopasować tutaj www.abcbielizny.pl

Gość Renia76
Dziekuje za porady . Mam ich cale mnostwo ale ...nie kazde pasuja do sukienki czy spodniczni w drugim dniu . Pasek odpada bo nie mam do nich zaufania ale i samonosne z silikonem lubia uczulic , mam wtedy uda jak poparzone .