Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cimcirymci

jak go odzyskac?

Polecane posty

Gość cimcirymci
to bedzie dlugotrwaly proces...ja sadze ze nawet pol roku trzeba bedzie czekac jesli zadnego odzewzu z jego strony to trzeba zapomniec, Ty juz zrobilas co moglas, nie ma co mu sie narzucac bo on wie co Ty czujesz, teraz krok z jego strony, zobaczysz jak mocne bylo jego uczucie w stosunku do Ciebie, mowia, ze jak kogos kochasz to pusc go wolno, jak wroci jest Twoj na zawsze ;) Mnie teraz czeka ten ciezki krok ale wiem ze musze to zrobic chociaz bardzo sie boje :(

Gość plastic fantastic
powiem tak.. czekam 2 lata.. od poczęcia jego związku z tą dziewczyną.. tyle ,że on nie wiedział o tym wszystkim.. że dalej coś do niego czuje.. przez 1,5 roku próbowałam pokochac kogoś innego.. wciąż szukałam.. na marne niestety.. i oto właśnie pół roku temu stwierdziłam, że kocham tylko jego i jego właśnie chcę.. dopiero miesiąc temu odważyłam się mu o tym powiedzieć.. i było jak pisałam powyżej...

Gość cimcirymci
wiekszosc ludzi ktprzy tu wchodza tylko po to aby sie ponabijac z innych a nie doradzic wiec dziekuje osoba ktore staraja sie cos doradzic a nie krytykowac

Gość wiem co czujesz
ja powiedziałem jej że ją kocham...pewnie sie tylko ośmieszyłem ale czułem że muszę to zrobić

Gość cimcirymci
i jak zareagowala?

Gość cimcirymci
musisz mu dac troche czasu do przemyslenia wszystkiego, wiem co on sobie mysli w tym momencie, ze chce wrocic ale boi sie zostawic i zaryryzykowac to co ma w chciwli obecnej, jak bardzo kocha to bedzie podswiadomie niszczyc swoj obecny zwiazek zeby byc z Toba ;)

Gość wiem co czujesz
napisałem to w sms-ie 3 mies po naszym rozstaniu,bo innych kontaktów z nią nie mam czasem tylko spotkamy się na ulicy i gadamy o bzdurach ...napisałem to co czuje ...nazwijcie mnie głupkiem

Gość plastic fantastic
masz rację, teraz trzeba tylko czekać.. najbardziej denerwuje mnie fakt, iż chciał już zrywać z obecną dziewczyną! ale.. ale przemyślał.. na szczęście mam po swojej stronie jego przyjaciela i dziewczynę jego przyjaciela.. mówią, że będą teraz do mnie częsciej pisać jak będą gdzieś wychodzili.. nie rozumiem, szkoda zranić mu swoją dziewczyne.. ale to jego życie to on ma być szczęsliwy.. a co do ciebie to myślę,że masz duże szanse.. i musisz się zebrać w siłach jak najszybciej.. związki na odległość są baardzo kruche.. wiem, bo gdybym się pośpieszyła z tym moim wyznaniem w momęcie kryzysu ich związku ( właśnie z powodu odległości ) nie pisałabym tu dziś z tobą..

Gość cimcirymci
szkoda ze smsem skoro ja widujesz :-/ ja zamierzam przejechac cala Polske :) troszke zle sie do tego zabrales, powinienes jej pokazac udowodnic zeby nie miala obaw, pokazac jak Ci zalezy mocno, sms tego nie wyrazi

Gość wiem co czujesz
nie wiem

Gość wiem co czujesz
podała mase powodów ale najważniejszy był chyba ten że było za dobrze na wszystko jej pozwalałem wszystko było tylko dla niej...ja byłem zakochany ona jeszcze nie

Gość wiem co czujesz
właśnie o to chodzi że ona boi się mojego uczucia w tym cały problem