Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpycham nogą wszechświat

Obowiazki partnerów w zwiazku.. Doradźcie

Polecane posty

Gość Odpycham nogą wszechświat

Hey, nie mam ojca i czasami gubie sie jesli chodzi o moj zwiazek... Czasami nie wiem jak tak naprawde powinno byc. Np. ostatnio dzowiedzialm sie ze moja qmpelka jedzie na studia z chlopakiem i ze to on bedzie placil za stancje- bo to facet. Czy tak powinno byc? Wiem facet ejst glowa rodziny i na nim spoczywa wiekzosc obowiazków.. Czy jak ebde we wrzesniu wyjezdzala z chloapkiem na studia to tez On powinien placic wiekszosc za stancje ?? Jak wy dziewczyny sobie radzicie z tym wsyztskim? Jak rozgraniczacie w zwiazku obowiazki partnera i wasze??

Gość Kot z wibratorem
Jak jestes jego kobieta to mysle ze tak mogloby byc, ale jak ty stawiasz jakies warunki co do zwiazku kiedy on nie jest pewny to pewnie raczej powinniscie palcic 50/50

Gość kobita87
my mieszkamy razem i płacimy pól na pół jak ja mam więcej kasy to ja kupuje częściej jedzenie a jak on ma to on wydaje więcej kto powiedział że facet jest głową rodziny to powinien więcej wydawać ?? rozumiem że jak kobieta jest w ciązu i nie pracuje to tak ale skoro oboje są zdolni do pracy to czemu facet ma wydawać wiecej, nie rozumiem

Na początek zapomnij o słowie \"powinien\" i \"musi\". Rozwalają one każdą relację. Co do podziału kosztów - każdy jest ok jeśli oboje co do niego się godzicie

Gość nie sypiam z komiczne
oczywiscie ze powinien placic no chyba ze nie bedzie seksu, wtedy 50/50 ustal to od razu bo potem moze Cie wystawic i okaze sie ze nogi za friko rozkladalas.