Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olunia22

Chlopak zrywa zareczyny

Polecane posty

Gość Olunia22
Frufru: dobrze napisalas: chlopak sie uparl ze ma byc tak jak on chce a jak nie to nie, jak dziecko to wtedy sie obraze i wszytskim pokaze... Nie chcial wysluchac argumentow niedoszlej tesciowej i sie przed nimi w jakis sensowny sposob obronic, szkoda mi dziewczyny jedynie, bo wiem ze cierpi, a on, niech mieszka obok rodzicow w swoich mieszkanku i dalej obraza sie na wszystko i wszystkich jak nie robia co on chce

Gość nie moge czytać autorki
Olunia22 - to na pewno nie jest takie proste jak piszesz. w życiu nic nie bywa proste. i nie znasz argumentów obydwu stron, co zaszło podczas całego ich związku. nie znasz jak pisałaś faceta. niektóre związki po prostu nie mogą się udać. W tamtym związku problemem była komunikacja. Poszło o to że ona nie chciała godzinę dojeżdżać gdyby się przeprowadziła do niego. On pewnie nie chciał się do niej przeprowadzić jak pisałaś bo miał lepsze mieszkanie, ale pewnie też by nie dojeżdżać o godzinę więcej. Gdyby się kochali spotkaliby się w tych "dodatkowych 30minutach" gdzieś pomiędzy. Taka jest prawda. A zrzucanie winy na jedną stronę przeważnie się nie sprawdza :o

Gość Sylw84
Tak to prawda, nie umieli wymyślić komprosmisu. Jest tysiąc opcji, które można by zrobić, jak się ma 2 wlasnosciowe mieszkania i jest sie małzeństwem. a najlepiej zamieszkac w calkiem nowym miejscu, gdzies w polowie drogi. to takie proste, ale pewnie w tym zwiazku jest jakis glebszy problem, a mieszkanie jest tylko pretekstem.

Może każdy już trochę jest za stary na związek. Chodzi mi o to, że ma swoje przyzwyczajenia, to lubię, tego nie, już taki wygodnicki styl życia, własne mieszkanko, własny garnuszek i dobrze im z tym i żadne nie umie zrezygnować do końca.

Gość Olunia22
dziewczyna juz po rozmowie z nim i on jest na nie, mowi aby sie nie ludzila, ze boi sie ze ona bedzie taka jak niedoszla tesciowa i ze bedzie sie caly czas wtracac do ich zwiazku. teraz probuje znalezc argumenty, aby ja pocieszyc, ale jest ciezko ....

To niech się gryźnie w tyłek. Nikt króla nie będzie prosił. A jego rzeczy do wora foliowego i za drzwi. A przyjaciółce powiedz wiadomo co, że nie warto, że faceci to palanty...:-( Jak jej przejdzie, to znajdzie wartościowego chłopaka, który na serio sie nią zaopiekuje, a nie tylko będzie dbała o swoją wygodę. Z cholerykiem też nie jest łatwe życie, tak jej to tłumacz, czy coś :-( Smutne to... :-(

Gość Olunia22
latwo mowi gryznie w tylek a dla niej to bol bo go kocha a ona taki uparty i kaze jej dac sobie z nim spokoj, a do tego jak to u dziewczyn strach przed samotnoscia jest najgorszy ...

Ale lepiej być samotnym ni cierpieć w chorym związku. No niestety, taka jest prawda. Ponad rok to długo i niedługo... Jeszcze nie aż tak strasznie.

Gość Olunia22
dokladnie, ciagle jej powtarzam ze dobrze ze tylko rok i ze znajdzie jeszcze kogos kto bedzie ja na rekach nosil :) zal zapewne pozostanie przez pare tygodni, nie ona pierwsza i nie ostatnia ....