Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLCIA_A_A--

CZY TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE MOŻNA POPIJAĆ COLĄ??

Polecane posty

Gość KAROLCIA_A_A--

?????

Gość kotka222
lepiej woda

Gość rosssalkinda
N9ie,popijaj tylko zwykła przegotowana woda.

Gość KAROLCIA_A_A--
o to chodzi... że... od jakiś bo ja wiem 2-3 tygodni... popijam colą... się zastanawiam czy to może zaszkodzić w działaniu tabletek, bo przecież cola jest nie zdrowa..... zawsze mam cole pod ręką... i dlatego popijam colą... ehh

Gość Paulina24
ale głupie pytanie obojętnie czym popijaj to nie ma znaczenia!!! nawet wódka możesz

Gość wodzia
a mi się właśnie czasem zdarza alkoholem popic, bo jak na imprezce to jak inaczej ;P

Gość DesireGTI
ałaaaaa moj brzuch! Kazdy organizm inaczej reaguje. Ja biore tabletke o 18, i czesto od 17 imprezuje wiec jest tak, piwo, albo wodka, o 18 tabletka, i dalej po 3 minutach alko. A wczoraj ałaaaaaa wzielam tabletke i oryginalna coca cola zapisal pol szklanki i dzis zdycham!!!!!! umieram! w dole brzucha mnie tak boli ałaaa, jajniki ;( a musze isc na praktyke zaraz do 17... nie wiem jak wytrzymam, kurdeee, a i nie wiem czy to przez to, no ale przez co innego? Chyba ze to wyrostek a odczuwam bol w calym dole, takie prady kufa!

Gość a co Cie kurde
nigdy normalnie brzuch nie bolał? prędzej po chlaniu Cie nerka rąbie a nie jajnik po coca-coli... :D