Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskaVOLVO

Powaliło mnie z nóg

Polecane posty

Gość maskaVOLVO

Słuchajcie ludzie, mój kumpel rostał sie z panienką. Niby normale, prawda?, ale...........Powodem odejścia jej od niego był taki tekst : "Nie chcesz się ze mną ożenić to znaczy, że mnie nie kochasz i dlatego nie chce więcej marnować swojego i twojego czasu.....................ODCHODZE " Po tym co mi powiedział kumpel, to ja już w ogóle nie czaje BAB !! Dodam tylko tyle, że byli dobrą parą (bez zdrad i kłamstw) I co o tym sądzicie ?

Gość maskaVOLVO
zapomniałem dodać powalił mnie jej prawy sierpowy :classic_cool:

Gość maskaVOLVO
Ten u góry to podszywacz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fwerferf
Cóż, ona przestała widzieć sens dalszego związku i postąpiła uczciwie. Widocznie dla niej związek z perspektywami, w którym warto trwać to nie taki tylko gdzie mówią słodkie słówka bez pokrycia w czynach. Widzisz, mały, kobiety wbrew romatycznej otoczce jaką się nam zwykło dodawać, lubią konkrety, i nieudacznik który spoczął na laurach - jak twój kolega - traci ich zaufanie.

Gość dojrzała panna
a po ile lat mają oboje i ile czasu byli razem ?

Gość magdalenaaaA
hmmm, po ile mają lat???

Gość maskaVOLVO
To fakt, ta dziewczyna była spoko, szczera aż do bólu. Wiem bo znałem ją. Ale przecież chłop nie może od razu prosić dziewczyny (znali się tylko 6 miesięcy) o ręke. Przecież mogła dać mu trochę więcej czasu, prawda??

Gość dojrzała panna
oj to rzeczywiście troszkę mało czasu się znali żeby podejmować takie decyzje

Gość panna szuka pary spodni do
ołtarza i tyle w dupie tak naprawdę miała twojego kumpla jak nie ten łoś to następny ślub po 6 miesiącach????

Gość maskaVOLVO
Nie chcę być uznany za gościa który miesza się w życie innych ale szkoda mi kumpla. Sam prosił o rozmowe i wygadał się aż do bólu. Wiem również, że w momencie kiedy poznał dziewczyne o której pisze, pojawiła się jego była dziewczyna i nie wiem może to spowodowało, że ta późniejsza panna odeszła. Teraz na domiar złego znowu utrzymuje kontakt z tą wcześniejszą byłą. A z tą co chciała słubu urwał kontakt całkowicie. Znałem je obie i śmiało moge powiedzieć, że z ta wcześniejszą babą miał przerąbane (zdradzała go i okłamywała). Ta była inna (zupełnie odzwierciedlenie tej poprzedniej)

Gość maskaVOLVO
No nie przesadzajcie z tym ślubem. Mój przyjaciel znał panne tylko 3 miechy i się chajtneli , ba nawet są b.szcześliwi. Coś mi się wydaje, że mój kumpel tak naprawde nie może zapomnieć o tamtej ex. Jak myślicie czy mam racje ???

Gość maskaVOLVO
Słuchaj "kolego", może nie znasz całej prawdy o związku swojego kumpla, co? Ja miałam podobną sytuacje. Zakochałam się do szaleństwa. On był wspaniały, mówił mi "chcę mieć z tobą dziecko...............". No poprostu sielanka dla ucha i co. Jak tylko zaszłam w ciąże to owszem zaproponowałam ślub cywilny (tak żeby dziecko urodziło się w rodzinie). Ale mój "wspaniały" powiedział kategorycznie NIE WEZME Z TOBA ŚLUBU. Faceci są do bani !!!!!!!!!!!!!! Szkoda mi najbardziej dziecka :(:(

Gość maskaVOLVO
smutna historia ale dlaczego używasz mojego nicku?????????????????????

Gość Valerianka45
Słuchaj "kolego", może nie znasz całej prawdy o związku swojego kumpla, co? Ja miałam podobną sytuacje. Zakochałam się do szaleństwa. On był wspaniały, mówił mi "chcę mieć z tobą dziecko...............". No poprostu sielanka dla ucha i co. Jak tylko zaszłam w ciąże to owszem zaproponowałam ślub cywilny (tak żeby dziecko urodziło się w rodzinie). Ale mój "wspaniały" powiedział kategorycznie NIE WEZME Z TOBA ŚLUBU. Faceci są do bani !!!!!!!!!!!!!! Szkoda mi najbardziej dziecka P.S Wielki sorki za zabranie twoje nicku. Jestem tu nowa :)

chyba była przeciwieństwem poprzedniej, a nie odzwierciedleniem :P swoją drogą laska przegięła, bo brak deklaracji o ślubie nie równa się braku miłości, czas trwania znajomości nie ma większego znaczenia. znam takich co po 7 latach prowadzania się zerwali, a ślub był w planach, jak najbardziej. widać dziewczę miało parcie na ołtarz i zarysował się chwilowy konflikt interesów. szkoda, skoro uważasz, ze to była fajna para

Gość ostrowkurzona
chój cię obchodzi, dlaczego z nim zerwałam!! jakim prawem wtrącasz się do naszego życia i publikujesz je na forum?!

Gość 69 to ja
Ale wszyscy naskoczyli na biednego chłopaka :D Czy wszyscy ludzie na forum nie potrafią odpowiedzieć konkretnie, tylko się \"słownie wyrzywają: :(

Gość 69 to ja
Wydaje mi się, że lasce nie chodziło o ślub !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musiał byc inny powód odejścia.