Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppppppppppppppppppppppppppppp

znacie jakaś super cudowna odżywke do suchych barrrrrdzo suchych włosków-------

Polecane posty

zniczczonych włosów,,która naprawde działa i robi cudeńka plissssssssssssssssssssss

henna treatment wax. w aptekach, okolo 30 zl za 480 g. nie kupowac podroby za 17 zl, bo to nie to samo.

dzieki już nie mam siły do moich włosów stosowałam ta z allegro szpik koński,,,jadłam 4 miechy inneov gestość włosów,,,,a włosy mi dalej leca i sa suche łamią sie normalnie szok,,,,niemoge zapuscic

podetnij koncowki, kup sobie ta odzywke, jedz kielki czarnej rzepy i kup sobie lotion seboradin z wyciagiem z czarnej rzepy do wlosow z tendencja do wypadania (taki z fioletowa nakretka). on zahamuje wypadanie wlosow i ogolnie je wzmocni, a odzywka je wygladzi i zregeneruje (o ile mozliwe jest zregenerwoanie wlasciwie martwych wlosow). mi pomoglo. a uwierz, stracilam 70% mojej bujnej czupryny 😭

a gdzie mozna kupić te kiełki czarnej rzepy ,czy chodzi ci o sama czarna rzepe

mozesz jesc sama czarna rzepe, jest bardzo zdrowa, sok z niej jest polecany do wcierania we wlosy w celu ich wzmocnienia. tyle, ze rzepa ma dosc ostry smak (taka bardzo ostra rzodkiewka), dlatego mowie o kielkach, bo sa smaczne i latwiejsze do przelkniecia, no i witaminy maja ladnie skoncentrowane w przyjemnej postaci. kupuje sie to na takich styropianowych tackach, poszukaj w jakichs wiekszych supermarketach albo w dobrym warzywniaku.

Gość a jak zapuscic takie suche
włosy które sie łamia moje są tez takie i mimo ze je podcinam i dbam o nie nie moge ich zapuscic