Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jak mnie to wk....a

rownouprawnienia chcesz?to ja ci urzadze udowodnie co to znaczy

Polecane posty

ledwo z nerwowo martini w dloniach moge itrzymac "bo ja rownouprawnienia chce w zwiazku, a nie ciagle z podwinietym ogonem ganiam, passssuje na klotniach...a ty aty taka ooooo" taaaaaaa, kurwa...rownoooouprawnienia....to ja tez chce domku sprzatac ci sie nie chce..taaaaaaaaaaaa? to mi tez nie ja ci dam.... ja na swoje potrzeby jak to powiedziales sama zarabiam-a reszte mam taaaaaaaaaaaaaaak? masz racje ale tak jak ty pracuje i w szale zmeczenia nie rzucam brudnej bielizny gdzie popadnia, nie sikam obok zamiast do vc....aaaaaale....ale zaczac moge wszystko przedemna ty sie nawet zelazka teraz nauczysz uzywac....juz ja ci to obiecuje i zrozumiesz co to znaczy wyprasowac 10koszul podkoszulek spodnie i ch...wie co jeszcze to moze wtedy bedziesz szanowac czyjas prace ja ci k....dam rownouprawnienie w domu.... gadac nie chcesz? to moze zaczniesz sprzatac ot ja ci to obiecuje moj mily

zameldowalam i jemu i tu...a co zalic sie nie moge w pusta przestren cybernetyczna?

Gość nie sypiam z komiczne
pocisnij drania...nie wie ze zycie to nie bajka

żeby on jej nie dał równouprawnienia bo dopiero będzie płakać

taaaaaaaaaaaaaaaaa przywiaza to sobie moze ....zrobic moze-lancuch z brudnych skarpet i koszulek....oj a jaki dlugi bedzie....

Równouprawnienie dla mas towarzysze wzniesmy sztandary i zanieśmy je całemu światu - równouprawnienei w kazdym domu!!!! :P:P:P:P

Ja jestem jak najbardziej za równouprawinieniem to ja chętnie poprasuję a kobita niech skoczy brykę zrobić taka rutynówka trzeba tylko powymieniać paski uszczelniacze i olej:P

wydziele sobie 10m2 w domku i bede na nich rzadzic---i nie bedzie to kuchnia!!!!!! a reszta porosnie grzybem butelkami po tej twojej cholernej łiski ..no chyba, ze sobie pomoc domowa zatrudnisz...a moze da rade tak na zawsze...zeby mnie na nia wymienic.... a wy sie czepiacie kobiety zdesperowanej ladnie to tak blizniego kopac?

świece w sumie można zerknąć ale raczej są ok no i oczywiście filtry:P a no i tam troszkę trzeba tłumik podspawać:P

jakbyś nei chcaiął sprzątac to taki burdel bym zrobil ze bys albo uległa albo sie wyprowadziła - nie wierzysz mi ?! w akademcu mieliśmy kumpla emila co "kazał nam sprzątac" to ajk mu posprzataliśmy to sie wyprowadził - powiem tyle śmieci było do połowy szafy a pleśń rosła wszędzie:P:P:P

ja nie pragne rzeczy nadzwyczjanej jedynie by brudne rzeczy trafialy do kosza...a nie obok niego by brudne kubki trafialy do zmywarki a nie gdzie miejsce jest i zeby jak ma ugotowac obiad to go ugotowal a nie ciagnal do restauracjiiii albo na pizzzze wiesz kurwa ile ja juz tych pizzzzzzzz gotowanyc!!!!!!!!!!!!obiadowo przez rozne knajpy jadlam? w pupie to mam... a samochod to mi w warsztacie sprawdza mili panowie

vampire ja tam mogę sprzątać czy nawet gotować ale wszelkie przeglądy remonty naprawy itp robi ona:P

aaaaaa to zobaczymy kto pobryka do pracy przez tydzien w koszulach jak psu z gardla wtdartych ....ja deske do prasowania i zelazko w obsludze mam opanowane..podobnie jak garnki pralke i zmywarke i ch...wie co jeszcze...no ale myslac tak jak ty to moj luby bedzie musial albo sobie zatrudnic pania do pomocy...albo ulec............. KOBIETY GORA a faceci dolem na kolanach za paniami

Widzisz większoś facetów też ma to opanowane :P i uwierz to nie jest problem:P ale wy byście szybko płakały:P

chyba , ze ma sie kumpla co ma warsztacik - to wtedy inna gadka....:) ja jestem kobietka zaradna ..w kasze nie dam sobie dmuchac...jedynie moje madrosci w domu pooodupadaja...cholera..ale i tak babeczki gora

ale moj nie ma opanowanych owych podtsawowych funkciiiiii domowych jak cos sie zepsuje to kupuje nowe...jaka noze trzeba naosstrzyc to albo kpi nowe albo ja sie wk..i sama to zrobie.... tak wiec....hmmm no tak on jest od zarabiania kasy ja od domu...ale do pracy tez chodze..i uwierz..czasem czasu malo...a trzeba wszystko zrobic...ale se cholere pozwililam na moje terytorium wlezc.....ech jak odzyskac je

chcesz równouprawnienia to jaki kumpel w warsztacie sama jedziesz temat:P

Ni huja - albo będziesz sprzątac i gotowac albo będizesz miec taki sajgon na około tych 10 m2 że az padniesz- prasowac sobie uprasuje obiad sobie ugotuje, ale syf Cię przytłoczy:P:P:P:P zresztą po wprawie w akademcu to moge na zupkach z paczki przetrwać lata:P:P:P

ja na bulce tartej wytrwam tydzien-tez znam realia akademickie ale..doroslismy,mamy inne potrzeby,..estetyczne tez......i dlatego....kobiety gora...bo ja obrosne tym syfem...i do hotelu sie wyprowadze..a on zostanie sam w krolestwie karalucha

No i wtedy sobie posprzata a baby się pozbył i ma już pewny rozwód z jej winy:P

jak sie wyprowadzisz to posprząta na błysk;) jak wrócisz znów sajgooooonnnnn i tak do skutku:P

i jak juz legnie w tej czystosci..sam taki sam....to zateskni...refleksja gonajdzie ...siegnie po telefon zeby do mnie do hotelu zadzwonic...zadzwoni...a w sluchawce uslyszy... BARDZO NAM PRZYKRO ALE PANI X DWA DNI TEMU UDALA SIE NA REJS ZYCIA Z CZTEREMA MLODYMI SILNYMI PORZADNYMI I SPRZATAJACYMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PANAMI. KURWA MAC

jak weźmiesz rozwód to on ci udowodni jak potrafi troszczyć się o dom, posprząta ugotuje - przy Twoich przyjaciółkach i kleżankach jeszce imprezkę sobie zrobi z nimi tak ze będzie Ci łyso:P

Chciałabyś ale nie zadzwoni tylko najpierw posprząta potem wymieni zamki a potem napije się piwa:P

Kobiety jesteście takie niewytrwałe zarówno fizycznie jak i emocjoalnie i tu faceci mają nad wami przewagę bo jak sie uprą to nie ma bata nic im nie przetłumaczysz swoimi fochami:P:P:P