Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka i nie wiem co jeszcze

mowila, ze ma 19 lat...

Polecane posty

mam dola i prosze o powazne rady, jak chcecie mnie opierdalac to smialo ale konkretnych porad tez oczekuje. mam 25 lat, skonczylem studia mam fajna prace jednym slowem zycie ulozylo sie zajebiscie. dwa miesiace temu poznalem dziewczyne. siedzielismy w tym samym przedziale w pociagu a ze bylismy sami chcac nie chcac zaczelismy gadac. dziewucha sliczna, ladnie rozwinieta, z poczuciem humoru, dosc blyskotliwa wiec rozmowa sie kleila. okazalo sie, ze nawet mieszkamy tylko kilka przystankow tramwajowych od siebie wiec pod koniec podrozy wymienilismy sie numerami tel i umowilismy sie na piwo. od spotkania do spotkania w koncu wyladowala u mnie w mieszkaniu. po 4 tygodniach sypiania ze soba a 7 ogolnego spotykania sie zaczela mnie irytowac. zaczalem dostrzegac, ze jest zmanierowana, dziecinna stroi fochy. powiedzialem basta i pokazalem drzwi. nastepnego dnia dzownila, prosila o spotkanie ale powiedzialem nara kotku i myslalem , ze to koniec historii. dwa dni temu ona wpada do mnie do mieszkania i mowi, ze mam powazne klopoty. ze chcial mi tego zaoszczedzic ale skoro potraktowalem ja jak smiecia to pokaze mi na co ja stac. spytala czy wiem za co moze przyczepic sie do mnie prokurator a po chwili milczenia oznajmila, ze ma 15 lat!!! 15 lat kurwa!!!!! przeciez to dzieciak, az mi sie niedobrze zrobilo. mowila, ze ma 19 i wygladal szczerze na jakies 20!!! i teraz mam dola podwojnego. raz, ze symialem z dzieckiem a dwa, ze ona grozi, ze to trafi na policje. co mam zrobic? pytam serio

ciesze sie, ze Cie to bawi, mnie kurwa do smiechu nie jest.

Gość Kot z wibratorem
bzdura, jak ma 15 to ci nikt nic nie zrobi, chyba ze cie oskarzy o przestepstwo, ale czego sie boisz glupi?

bo 15 urodziny ma dopiero 11 listopada.

Trochę to trąci prowokacją. Ciało 15 latki nie jest tak rozwinięte jak 19 latki :-o Jeżeli to prawda, to jakie ona ma dowody na sypianie z Tobą? Jeżeli nie jest w stanie udowodnić choćby całowania to może sobie grozić.

a moze ona tylko tak cie straszy ze zglosi to na policje

Jak ma skończone 15 lat to jeśli godziła się na seks, to nie popełniłeś przestępstwa żadnego, może sobie iść na policję. Poza tym, spokojnie, wątpię, żeby dziewczyna się na jakiekolwiek kroki zdecydowała, bo jeśli złoży zawiadomienie o przestępstwie to jako, że ona jest niepełnoletnia to dowiedzą się o wsyzstkim jej rodzice, a wątpię, żeby to było jej na rękę... A na przyszłość proś o dowód:P A poważnie - niektóre gimnazjalistki jak się wylansują, to spokojnie za 18-stki mogą uchodzić, fakt faktem.

lilitka garantuje Ci widzialem w swoim zyciu nie jedno cialo, gdy bylem mlodszy widzialem tez ciala 15/16 latek ale sie kurwa nie zorientowalem! ladne piersi dlugie nogi, miekka skora idealnie gladka. wygladala jak typowa kobieta. wiesz nie wiem jak jest z dowodani moze podwedzila jakas prezerwatywe nie wiem i nie obchodzi mnie to, sam fakt zlozenia oskarzenia jest dla mnie zawodowym zabojstwem.

Przegiąłeś człowieku. Ona nie ma jeszcze skończonych 14 lat. Prowokacja -0,5/10 Za zgwałcenie osoby poniżej 15 roku życia lub członka najbliższej rodziny będzie groziła kara pozbawienia wolności od 3 do 15 lat (obecnie od 2 do 12 lat). Za kazirodztwo (bez dokonania gwałtu) będzie grozić pozbawienie wolności od 6 miesięcy do 8 lat (obecnie od 3 miesięcy do 5 lat). Nawiązanie kontaktu z osobą poniżej 15 roku życia - za pośrednictwem systemu teleinformatycznego lub sieci telekomunikacyjnej - w celu popełnienia przestępstwa na tle seksualnym będzie karane pozbawieniem wolności do lat trzech.

a moze ona tylko tak cie straszy ze zglosi to na policje

Gość Lolitttta..
Bo my nie jesteśmy głupi, nie tykamy młodych gruppi. Proste zarwiesz noc z niekumatą a ona przyjdzie z tatą a za nimi prokurator. Rozczaic coraz trudniej ile mają lat. Szach mat i po tobie. Lubisz brać je na blat. Jak chcesz być synu to płacz i licz ale nie tykaj lolitki choćby bardzo tego chciała. Błędne myślenie chłopie i co do cala. Co ty byś nie zrobił ona z ciebie zrobi wała. ps. nie wiesz z kim spisz?

no wlasnie problem w tym, ze ona urodziny ma 11 listopada. ja na poczatku nie uwierzylem, ze to dziecko wiec ta mala siksa pokazala mi zeszloroczne swiadectwo szkolne!

Gość evrevrvrevefd
to ona ma 14? :o

niedobrze mi na sama mysl, ze w niej bylem

Gość evrevrvrevefd
normlanie nie wierzę...

Gość Bober098089
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

mnie tez nie jest latwo w to uwierzyc ale ona meczy mnie telefonami i sie odgraza

na sama mysl o kutaszeniu rzygac mi sie chce. za duzo stresow

No to jeśli ma te urodziny 11 listopada, to fakt jeszcze troche miesiecy, ale do tego czasu zachowaj z nia jakąś pozorną znajomość, ale na nowych zasadach bez seksu. Tak zeby spokojnie do tych urodzin doczekała.

A czego ona konkretnie chce w związku z tym prokuratorem ? Pogadaj z nią jeszcze i postaraj się o nagrania. Na to co ona robi też są paragrafy.

Gość zalamka i nie wiem co jesz
zakutasiłbym natomiast a jeszcze bardziej poczuł jak ktoś mnie zakutasza a dokłądniej mam na myśli pana Edzia- miejscowego żula u którego pierwszy raz zakosztowałem tej usługi dając mu w zamian dychę na butelkę denaturatu. Tak mi się spodobało że stałem się stałym klientem pana Edka. Niestety odkąd wylądował na odwyku zadowalam się wsadzaniem sobie w odbyt mojego dorodnego kaktusa gobijskiego którego nazywam pieszczotliwie wyciorex :classic_cool:

Gość achaaa
7 tyg spotykania i nie zauważyłeś ze jesteś z dzieckiem? Podejrzane,może przed jełopem takim jak Ty , wszystko da sie ukryć, ale przed starymi dziewczęcia? Prowokacja

Gość achaaa
7 tyg spotykania i nie zauważyłeś ze jesteś z dzieckiem? Podejrzane,może przed jełopem takim jak Ty , wszystko da sie ukryć, ale przed starymi dziewczęcia? Prowokacja

Jeśli naprawdę masz kłopoty to rada lamii nie pomoże. Uwiodłeś ją gdy jeszcze nie miała 15. pozorna znajomość przyda się jednak żeby zdobyć jej zdjęcia jako seksownej. Przyda się w sądzie nie będzie mogła strugać niewinnej uczennicy.

Gość eee nie sraj sie
hmmm to sie nazywa dobra wiara, mowila ze ma 19 i tego sie trzymasz

Gość Maravillosa...
co sie skarbie przejmujesz...ja bym do niczego sie nie przyznala..kto Ci da dowod?apewno nie bedziesz mial problemow o to jejku! bzyknales se i po sprawie jak chcesz to upierdol jej łeb a potem wspolnie pozbedziemy sie ciala, ja mam 20 lat wiec mnie mozesz juz bzykac, co Ty na to?