Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 15, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 jakiej to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 15, 2009 w stopce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 15, 2009 równo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DearMissJC 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 Znam to :D To co, na trzy-cztery? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 długo mi sie ładuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 15, 2009 fałszujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DearMissJC 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 Ja przygrywam na gitarce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 15, 2009 ja się kołyszę na boki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 To ja tak fałszuję, sorry Już się zciszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 15, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szzokie Napisano Kwiecień 15, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kto cie dzisiaj posunie Napisano Kwiecień 15, 2009 no to ja to proponuje :D:D:D http://www.youtube.com/watch?v=eoDct8AxpnY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 16, 2009 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość józio Napisano Kwiecień 16, 2009 ...wyspany powstań Ludu ziemi... .. powstańcie, których dręczy mocz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxx.... Napisano Kwiecień 16, 2009 dobre dobre... najgorsze ze caly dzien teraz bede to nucic.... a ch*uj:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 16, 2009 gdybym umiała grać na gitarze........ to bym zaszarpała struny i zawyła na balkonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość józio Napisano Kwiecień 16, 2009 jak niejaki Romeło... a ja go kocham wciąż skrycie , dopoki on kopsa na życie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość józio Napisano Kwiecień 16, 2009 znaczy Julcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Kwiecień 16, 2009 Mam nadzieję że moderatorzy się szybko obudza i usuną te wulgaryzmy. :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 16, 2009 :P ależ jakie wulgaryzmy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 16, 2009 Goździkowa poleca etopirynę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysmy byli Napisano Kwiecień 17, 2009 ja polecam espumisan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 17, 2009 ale to na gazy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel from hell 0 Napisano Kwiecień 17, 2009 na huj mi kurwa twoje kwiatyyyyyyyyyyyyyyyyy:O dawac dalej hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysmy byli Napisano Kwiecień 17, 2009 wlasnie o to chodzi pijawka ma gazy, wstrzymuje i potem ja leb napierdala od rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 17, 2009 :D ja myślałam że to kac gigant no... dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i tak to leciało Napisano Kwiecień 17, 2009 no to jak tak wszyscy spiewacie ,to moze powiecie co to jest do diabła kolus ? a szło tak .ta dorotka ta malusia tancowała do kolusia ?o co tu chodzi ,no to interpretujcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach