Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marinamokotów

CZY KTOŚ KORZYSTAŁ Z PROGRAMU RZĄDOWEGO RODZINA NA SWOIM???

Polecane posty

Gość marinamokotów

Witam , zamierzamy zbudowac dom , bedzie ciężko , ale gdzies mieszkać trzeba , słyszałam ze od marca rząd wprowadził program rodzina na swoim , według tego programu rodzina otrzymuje dopłate do kredytu , wlasnie obliczylismy sobie ze rząd spłacałby nam 300 zł miesiecznie , dla nas to bardzo duzo ,martwie sie jednak ze to zbt piekne by moglo byc prawdziwe , czy korzystal ktos juz z tego programu? ptrosze o powazne odpowiedzi

Gość pierwszy raz słysze o tym
kurcze szkoda ze nie było tego 2 lata temu jak bralismy kredyt hipoteczny a mamy go na 30 lat i miesiecznie spłacam po 1000 -:O

Gość marinamokotów
tu masz stronke do tego programu www.rodzinanaswoim.pl no szkoda ale i tak macie mała ratę:) moja siostra spłaca 2200 miesięcznie...załamka:/

dla mnie to i tyle za duzo ...:O ale ja miałam kredytu 120 tys bo mielismy troche swojego wkładu własnego no i brałam w PKO

Gość marinamokotów
no my chcemy wziać 200 tys , wyszłaby nam rata 1400 z kawąłkiem a rząd dopłacałby 300 czyli 300 zł zawsze do przodu , dobrze by było...:)

jesli masz taką szanse to czep sie tego rękami i nogami ! My mielismy sporo zachodu aby wogóle dali nam kredyt ...:O teraz dziekujemy opatrznosci ze wzielismy w pln a nie np we frankach \!

a chcecie budowac dom ? Czy bedziecie kupowac działke bo jeśli tak to ciezko bedzie ...

Gość marinamokotów
dzialke mamy , troche wkladu wlasnego , i chcemy zbudowac jakiś domek:)

no i fajnie ....ja 6 lat mieszkałam z tesciem i juz nie daje rady :O zebralismy sie z meżem i 2 lata a dom juz stoi ! Co prawda parter juz skonczony ale pietro jeszcze w "proszku" ...ale możliwosć mieszkania U SIEBIE -BEZCENNA!:D

Gość marinamokotów
znam to mieszkamy u mich rodziców, zle nie jest ,, dzuo latwiej finansowo , i spora pomoc przy dziecku , ale mieszkanie w kupie...no wiesz sama jak jest , marzymy o swoim kąciku , to jest wlasciwie szczyt naszych marzeń:) dlatego trzeba coś zacząąć robic bo inaczej bedziemy tu koczować do starośći:) Wy juz macie to za soba , zazdroszcze i gratuluje!! a duży domek budowaliscie?

nie ma na co czekac a nie bedzie łatwo no ale coś za cos :) Jak sobie przypomne ten ciasny i mały pokoik i podpitego tescia za ścianą to mnie ściska :O Teraz wiadomo ciezko mamy ale ....jak spojrze na swoją chatke na synka jak bawi sie w SWOIM pokoju jak wesoło trzaska ogień w moim kominku jak duże mam łóżko w mojej sypialni to nic sie wiecej nie liczy ! Dasz rade -najlepszego i duzo cierpliwosci życze przy załatwianiu formalnosci !🖐️

Gość marinamokotów
dziękuje:) widze ze nikt wiecej sie nie wypowiada ale romzowa byla mila : Najlepszego!!!

Nasz dom to 165m parter mamy juz gotowy ,2 sypialnie, łazienka ,kuchnia i salon 33 m :) a na pietrze 3 pokoje 2 łazienki i maleńka kuchenka ! Nie wiem kiedy zrobimy do konca pietro ale juz mamy swój kąt

Trzymam kciuki -niech ci sie powiedzie z tą dopłatą rządową 🖐️

Gość marinamokotów
no to spory domek , my chcemy taki okolo 120 metrów , ale planujemy wykonczyc tylko dól a w razie potrzeby , pomalutku góre, jesczze raz gratuluje! hmm posiedzieć przy kominku we wlasnym domku - BEZCENNE:) mam nadzieje ze i ja sie doczekam choć to odległe marzenia:(

Gość Eufusia
Witam...chciałabym się czegoś dowiedzieć na temat tego programu... Znalazłam mieszkanko, cena: 445 000, rynek wtórny... chciałabym go kupić za pomocą "rodziny na swoim" Czy ktoś może mi powiedzieć ile wynosiłaby rata za to mieszkanie (na 30 lat)? (nie mamy własnego wkładu więc musielibyśmy wziąć kredyt na całość)... Proszę o odpowiedź... Pozdrawiam.

Gość Parasole
Witam! Wszystkim, którzy chcą jeszcze zdążyć ubiegać się o kredyt mieszkaniowy z dopłatami "Rodzina na swoim" polecam stronę: http://pozyczkana5pozyczkana5.systempartnerski.pl/rodzina_na_swoim.html Za pośrednictwem której możecie wypełnić wniosek online do pięciu banków oferujących takie właśnie kredyty: Bank BGŻ: - do 50% mniej odsetek przez pierwsze 8 lat - od 1% marży lub mniej jeśli znajdziesz niższą marżę - długi okres kredytowania - do 40 lat - do 100% wartości nieruchomość. http://pozyczkana5pozyczkana5.systempartnerski.pl/rodzina_na_swoim.html Bank Pocztowy: - kredyt mieszkaniowy z dopłatą do odsetek 50% przez pierwsze 8 lat - do 100% wartości inwestycji - okres spłaty nawet 40 lat - w złotych, czyli bez ryzyka wzrostu kursu waluty. Open Finance: - kredyt nawet na 100% mieszkania czy domu - preferencyjne warunki - kredyt udzielany w PLN Bank BPH SA: - już od 4,92% w PLN. Sprawdź promocję! - niższa rata kredytu mieszkaniowego przez pierwszych 8 lat spłaty - okres kredytowania nawet do 40 lat - do 3 miesięcy przerwy w spłacie rat kredytu. Crdit Agricole Bank Polska S.A.: - 0% prowizji za udzielenie kredytu - 0% wkładu własnego - 0 zł za wycenę nieruchomości - do 100% wartości nieruchomości. Wypełnij darmowy wniosek i weź kredyt: