Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HGDYHHD

MOJA 14-MIES. CÓRCIA NE PIJE WOGÓLE MLEKA

Polecane posty

Gość HGDYHHD

I NIEWIEM CO Z TYM ZROBIĆ, OD MIESIĄCA NIE KARMIĘ PIERSIĄ I MAŁA NIE CHCE ANI KROPLI MLEKA MODYFIKOWANEGO ANI ZWYKŁEGO, NIE NAPIJE SIĘ ANI TROCHĘ. sTRASZNIE MNIE TO MARTWI BO POZATYM NIE CHCE TEŻ JESC SERA ANI TWAORŻKÓW OGÓLNIE STRASZNY NIEJADEK

Gość Marta1979....
A ser zolty albo topiony?

Gość HGDYHHD
NIE LUBI SERA, JAK JEJ DAM PLASTEREK TO PORWIE GO NA KAWAŁKI I KARMI PSA...

Gość HGDYHHD
Zastanawiam się czy nie wrócić do karmienia piersią choc wiem że to błędne koło...

Gość Marta1979....
Budyn ,kaszka albo platki na mleku np:czekoladowe :P

Gość HGDYHHD
płatki lubi ale na sucho:)

Gość HGDYHHD
czy na moim miejscu ponawiałybyście karmienie piersią?ona ma już 14 mies...

moj syn jak byl maly nie pil mleka nie jadl jogurow ani danonkow wszystkie kaszki mial na wodzie zaczal dopiero jescjogurty w wieku 2 czy 3 lat a mleko zaczal pic teraz jak poszedl do szkoly

Gość Marta1979....
nie zaczynaj karmic piersia ,idz do lekarze i powiedz o tym ,moze da malej jakis zestaw witamin.

Gość HGDYHHD
Ja chcę dobrze dla mojej Alusi, a ona sama sobie robi krzywdę jak nie chce pic mleka i jest niejadkiem, jej jadłospis na sniadanie pół danonka potem poł pomarańczy na obiad kilka łyżeczek ziemniaków z sosem i marchewką podwieczorek pół pomarańczy na kolacje nic nie chce idzie spać bez kolacji do picia podaję jej wodę soki herbatkę

Ja bym wróciła do karmienia piersią, sama planuję karmić dłużej.

Moja corka nie pije mleka odkad skonczyla rok. Je ze stolu, to co my. Jogurtow nie chciala, ale odkrylismy Monte- i to byl strzal w dziesiatke! Czy twoja corka chce jesc ze stolu? Czy je z wami?

Gość v___Doti___v
Moj ma teraz 20 miesiecy i tez tak juz od 6 mies nie pije mleka.Sera też nie lubi.Je jedynie danonki i danio.Czasem zje kaszę na mleku albo budyń. Lekarka powiedziała że jak nie chce to nie dawać - radziła robić zupy i sosy zabielane.Mój maż też nie pij mleka a wyrósł na zdrowego chłopa,

a zupy??? kanpaka ? bułaka moze odstwi jej cytrusy może ją brzuszek boli albo ja mdli zreszta mój swego czasu nie jadł mlea3 tyg nie zmuszłam wrócił sam chetnie pozatym daje mu teraz 1 na 2 tyg herbatke dla niejadka ( sklep zdrwą żywnoscią POLECAM !! ) wczesnien parzayłam co 2 dzien

14 miesiczne dziecko na cycu to już przesda powinno jesc wszytko a nie tylko mleko makaron z serem kopytka z sosem

myszka mozesz podac nazwe tej herbatki dla niejadkow? Co wchodzi w jej sklad? i czy polecil ci ja lekarz?

herbatka ekologiczna dla niejadka skład ziele krwawnika, rzepiku, karczocha, cykorii, bylicy, drapacza, liśc bobrka, pięciornik gęsi, nasiona bluszczu jest gorzka ale skuteczna mój syenk pije ją od stycznia i przytył jakies 3 kg bo ma super apetyt :)

Moja corcia ma 22 m-ce i tez nie pije wogole mleka. Po ukonczeniu 5 m-ca skonczyla z mlekiem :( mam z nia straszny problem bo nic nie chce jesc.

A co lekarz na to? Anemiczne dzieci często maja słaby apetyt.