Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekorette

Nie żyć życiem innym, tylko realizować siebie czyli zrywam z Nasza Klasa!

Polecane posty

Gość sekorette

Oto mój plan: Nie bede zyla zyciem innym, kasuje profil na naszej klasie bo ona tylko mnie dobija i przez nia porownuje swoje wyczyny zyciowe do innych. A to bez sensu. Trzeba zyc swoim zyciem i siebie realizowac.

Gość aszaza zimna
ten portal zamienił sie w gowno, na każdym profilu nakazy do wysyłania prezentów, pisania komentarzy, komercja jak chuj mam dosyć

Gość dobra decyzja

Gość dobra decyzja
nasz-lans....to ostraszne gówno. Przekonałam sie gdy spotkałam sie z kolegą,tak sobie gadamy co słychać,wspomniałam mu ze miałam cudowny sylwester bo byłam 2 tyg na malediwach....A chłopak mi nie uwierzył bo powiedział ze nie ma zdjec na NK z tego wyjazdu. Haha nigdy na ten nasz-lans nie bede wrzucac zdjec zagranicznych. Co to ma być...katalog dla złodzieji i porywaczy!!!

Gość Likomnania
Wcale nie musizz pisac komentarzy. NIe chcesz nie piszesz. A ze komercja to prawda. Z checia zmienilabym portal jakby przyszedl jakis konkurencyjny, gdzie nie ma tych wszytkich bzdet. Bo teraz to raczej portal dla nastolatkow, a nie powaznych ludzi

Gość dobra decyzja
ja jestem na gronie i goldenline. Tam jest ok w miare. Ale tez pewnie gsybym powiedziała znajomej ze byłam na Male to ta by skomentowała czemu nie ma zdjec na gronie... Aaaaa...

Gość Dzikiwieje
Mozna zyc swoim zyciem majac profil na tym portalu.

Gość Hejall
Nasza lasa to badziewie roku. Portal bez ambicji jakichkolwiek, wstyd teraz na nim w ogole umieszczac zdjecia.