Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

22brzydula

Boże nie nawidze siebie!!!

Polecane posty

Gość jfbv geksfg
Costello - ale to ty sie mylisz - paszkwil to tez brzydka dziewczyna, odkad pamietam tak sie mowilo. 22brzydula - nie obraz sie, ale troszke mnie rozbawilas. dokladnie jakbym siebie czytala (no, moze pewne elementy zmieniłabym) jeszcze jakis czas temu....... ale wiem, ze jesli sama tego nie zobaczysz, ze inne rzeczy sie licza, to nikt ci tego nie przetlumaczy... moze tak - nie chcij byc pustakiem bo nim nie jestes (costello, wiem, ze pustak to rodzaj cegly, ale tak tez sie mowi na niezbyt mądrych ludzi ;) )

Gość vgbfgh
inteligentnego faceta to na pewno nie znajdziesz, zwieje jak zobaczy ze uzywasz slow ktorych nie znasz, jeszcze go przezwiesz od jakiegos..ja wiem.... paszkwila, sonaty czy fraszki :P szukaj wsrod debili ktorym wszystko jedno jak kobieta wyglada

Gość costello
to, ze tak sie mowi, czy mowilo ni jak sie na do poprawnosci. jak facet mowi "poszlem" a nie "poszedlem" to tez jest poprawnie bo niektorzy tak mowia?

A co do facetów ja nigdy nie przyciagałam facetów modeli pozatym nie lubie poprostu lalusiowatych facetów....takich ulizanych wypacykowanych wyprasowanych -idealnych z wygladu itd... Tak sie składa ze faceci ktorych znam nie grzesza bardzo znajomosci powaznego jezyka polskiego ....mówią swoim slangiem a mnie to nie przeszkadza,,,;)))

Gość costello
hehehe fraszki:P rozwaliles mnie tym:P

Gość jfbv geksfg
Ale poszłem to błąd, a paszkwil w rozumieniu - brzydka dziewczyna albo pustak jako ktoś głupi - to slang. Kiedyś na ludzi nieogarniętych mówiło lamus, lewar... Taki slang... A przecież też mają te słowa inne znaczenie, prawda?

Gość costello
a swoja droga straszna zenada, ze powstaja takie slowniki. ludzie zamiast oczyszczac jezyk zasmiecaja go i jeszcze sie kloca o poprawnosc.

Gość podrywacze.eu
Tak sie składa ze faceci ktorych znam nie grzesza bardzo znajomosci powaznego jezyka polskiego ....mówią swoim slangiem a mnie to nie przeszkadza,, ups, to skoro szukasz faceta wsrod panow w dresach siedzacych pod blokami lub na wiejskich dyskach to nie sadze bys miala problem

A mówiąc po prawdzie ja chciałam poznac opinie osob na to co napisałam...Costello skoro tak dbasz o poprawnośc językową załuż taki temat a nie mi tu piszesz o takich pierdołach przy moim temacie ,,,Nie mówie ze nie macie racji z jezykiem polskim ,że slang oraz angielski , który wtapia sie na codzien juz dporowadza do ubożenia jezyka....no jush jush koniec z tym jezykiem

Gość podrywacze.eu
"mowiac po prawdzie" kurwa, jaka wies :O teraz widac w jakich kregach sie obracasz :O na co dzien, a nie na codzien, analfabetko :O zrozum, ze piszac w ten sposob obrazasz osoby od ktorych chcesz pomocy, kotre musza te wypociny czytac i sie denerwowac zwykla kultura wymaga bys pisala na poziomie godnym posiadania matury, nie chcemy bys znala trudne slowa jak np paszkwil, ale kurwa NIE ROB TAKICH BLEDOW!!

Gość costello
podrywacze ale Ty nie wiesz, ze paszkwil to brzydka dziewczyna?:P to jest nawet w jakims slowniku internetowym:P ale fakt jest faktem, odbiegamy od tematu topiku:) brzydula wez sie w garsc, zbierz sie na odwage i przekonaj sie na wlasnej skorze czy faceta odstraszysz:)

Gość podrywacze.eu
wiem ze jest ale nie jest tak popularne jak pasztet i dlatego brzmi idiotycznie, ktos na sile je tam wcinal juz zreszta pomiajajac ten nieszczesny paszkwil to te jej masakryczne bledy i wiejskie wyrazenia "po prawdzie" rodem z "chlopow" (wiesz autorko o jakich chlopach mowie? :P ) mnie rozwalily, brakuje tylko by zaczela pisac "zaden facet mnie nie chce, jeno matula o tym wie, innym siem bojem powiedziec "

Ale o co chodzi ?ja mówie o normalnych facetach o normalnym zachowaniu i o normalnych sytuacjach...A co do chłopaków w dresach co myslisz ,że są gorsi od tych wychowanych i wypicowanych którzy podjezdzaja pod dyskoteki swoimi autami i wyrywaja laski na jedną noc? Ja juz etap takich przygód jedno nocnych przeszłam oczywiscie nic nie było bo nie w glowie mi bycie w ogole w "takim momencie " z facetem którego nie znam... Człowieku o co ci chodzi??? czy to jest temat o poprawnosci jezykowej???Zdałam mature nie przejmuj sie najlepiej w klasie ;P A pisac moge sobie jak chce slangiem nie slangiem pozatym piszę szybko i nie jestem analfabetka bo to osoba nie umie ani czytac ani pisac.... Dobrze ze ty masz lepsze kregi -chyba zbozowe na polu !!! A pozatym nie masz oceniac mojego towarzystwa bo chuj ci do tego tak naprawde w jakim się obracam ,,,No tak pewnie dla ciebie osoby w dresach z pod bloków to są gorsi niewychowani i nie maja prawa sobie byc tacy jacy są....

Gość acw12cc1
Ja pier****lę... ale się żalisz nad sobą. Mam dziewczynę z bliznami na plecach (po operacji kręgosłupa), robi malutkiego i cholernie uroczego zeza kiedy nie nosi okularów, ma aparat ortodontyczny i nie użala się nad sobą jak Ty dziewczyno. Bo co ma to ją obchodzić, skoro dla mnie jest najpiękniejszą i najcudowniejszą kobietą na Ziemi... opamiętaj się, bo zakochany mężczyzna widzi tylko same zalety.

Gość podrywacze.eu
,,No tak pewnie dla ciebie osoby w dresach z pod bloków to są gorsi niewychowani i nie maja prawa sobie byc tacy jacy są.... jak widac trafilam w sedno :P btw- spod blokow, nie z pod blokow owszem, dresy to gorsza kategoria spoleczenstwa sprawiajaca tylko klopoty normalnym ludziom, ich dziunie zreszta tez sa glupi, prostaccy i wiesniaccy jak ty, musisz wygladac naprawde fatalnie skoro dresy cie nie chca, widzac na ulicy ich kobiety ma sie wrazenie ze wezma wszystko co ma dziure miedzy nogami, kilo tapety na ryj i juz

Gość podrywacze.eu
ide spac, pozno wrocilam po pracy i jestem zmeczona praca to cos czym sie dresy nie hanbia :P

Ja nie napisałam , że mnie nikt nie chce bo tak nie jest!!! Tak wiem o jakich chłopów ci chodzi!Reymonta .I nie róbce ze mnie takiej analfabetki bo wy też wymuskaną polszczyzną nie mówicie....znalezli się profesorowie co ą i ę bułkę przez bibułkę uzywają...No sory kolezanko ja nie z wyzszych sfer jestem mówie prostym językiem slangowym hah...;D i nie przeszkadza mi towarzystwo takich osob...a czepliwa jestes cholernie jezyka...A widzę ,że wszystkich ludzi mierzysz jedną miarą i zadufana w sobie jestes .... Taaa jasne laluniu wszyscy sa glupi prostaccy i wiesniaccy,,, ale przynajmniej nie musze z siebie robic kogos kim nie jestem - nie musze udawac a to sie dla mnie bardziej liczy niz piekna polszczyzna!!!Poszła won! ;D

Więcej pierdoliłyscie o jakiejs poprawnosci jezykowej niz to warte zachodu , bo jak mowie to nie pisze ani nie literuje tego ...No ale panny wyzsze sfery sie odzwały co jakie to są one wyszkolone ohh i ahhh....A tak w ogole to mnie nie zncie a po paru zdaniach co ja napisałam to co sie dowiesz?I to ja nie pozwalam facetom na blizszy kontakt nie inaczej...bo jak napisałam nie jestem brzydka a tak sie czuje poprostu...

Gość fgdmm
ale zamotałaś

Ok podsumowujac temat moze 2-5 osob sie wypowiedziało no mój temat tym dziekuje . ;)Oczywiscie sprawa nie wyglada tak tragicznie co do joty...no ale cos nie cos trzeba zmienic reszta bardziej wolała sie zastanawiac nad polszczyzna ...Ok ale idzcie sobie dziewczyny głosic te swoje farmazony polskie w swoich kregach i elitach bom ja prosta dziewoja ...Nara .