Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwy jest ten świat

im jestem bardziej zadbana tym mniej komplementów słyszę

Polecane posty

dlczego? i mam tu na myśli gustowne zadbanie, a nie solare i białe kozaczki. kiedyś byłam grubsza, niezbyt dokładnie umalowana, ze średnią fryzurą a słyszałam więcej komplementów od niezjomych, teraz tylko się patrzą, ale miłego słowa nie usłyszę... za to teraz znajomi i rodzina czściej komplementują. nie jarzę tego. cóż... ale może ktoś mi wyjaśni albo powie, czy tez to zaobserwowal?

Gość dupppablada
albo zaczęłaś dbać o siebie za mocno i zrobiłaś się pewniara albo poprostu zazdroszczą i ta zazdrość nie pozwala im powiedzieć:ŚLICZNIE WYGLĄDASZ! czyżbys stała sie zagrożeniem.? Pamiętaj!kobieta maluje sie i ubiera dla kobiety a nie dla siebie i faceta...tak,to się tylko mówi :-)

Gość kajko i kokosz
moze podobasz sie tylko znajomym i rodzinie

Gość na pewno jesteś brzydka
laska spragniona "komplementów od nieznajomych" na 100-ke musiu byc pasztetem....a ze co dawniej kadzili co ponbiektórzy? pewnie chcieli zaruchac a uznali żeś głupia, brzydka, zaniedbana czyli jakaś łatwa z marginesu :)

Gość
albo ich onieśmielasz :)

Gość BoBeRnIIIszcZYcIIIeL
Jak masz 50 lat to nie myśl pasztecie że Ci ludzie komplementy będą wrzucać :O Pasztecie. ps.Rodzina prawi komplementy nawet największym pasztetom .

Gość
Przedtem byłaś po prostu młodsza. ;)

natomiast coraz częsciej pytania ile?

widzę do góry, że mnie zastępujesz jak mnie nie ma:D ta ten rok czy 2 lata to ogromna różnica:D mam 24 lata

na pewno jesteś brzydka laska spragniona "komplementów od nieznajomych" na 100-ke musiu byc pasztetem....a ze co dawniej kadzili co ponbiektórzy? pewnie chcieli zaruchac a uznali żeś głupia, brzydka, zaniedbana czyli jakaś łatwa z marginesu nigdy nie byłam głupia czy zaniedbana, czy brzydka to kwestia gustu. potrafisz zrozumien to co czytasz? napisałam, że po prostu byłam mnie zadbana, taka zwykła przeciętna dziewczyna

Gość mam w dupie platona
jestem umysłem ścisłym:O