Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlosy SIWE

WLOSY...SIWE??????

Polecane posty

a w ktorym miejscu masz siwe wlosy na tej fotce? bo widze jakis braz czy miedziany, w kazdym badz razie nawet nie blond

Gość wlosy SIWE
kurcze.....zalamka:(

Gość wlosy SIWE
na drugim zdjeciu widac lepiej bo mialam jeszcze pasemka i tak na dzien dzisiaejszy wygladam

okej na tym drugim zdejciu widac lepiej kolor. Moim zdaniem nie jest z zly tylko nie wiem czy bardziej by Ci nie pasowal jakis jasny braz

Gość wlosy SIWE
hmm dzieki za odp, pomysle nad tym:)

ja z kolei zastanawiam sie nad tym zeby przefarbowac sie na jakis ciemny kolor jakis mraz czekoladowy ...sama juz nie wiem bo cale zycie farbowalam sie na blond i nie wiem czy mi bedzie psaowac , z blondu na ciemne przejsc latwo ale juz z ciemnego na blond dluga droga

Gość wlosy SIWE
ja jeszcze 2miesiace temu mialam czerwone wlosy, bo chcialam sprobowac jak to jest w ciemnych, tez cale zycie blondynka a moj naturalny to mysi:( z jasnym blond najlepiej zapytaj sie fryzjera bo wiem z doswiadcxzenia ze ciezko zejsc z ciemnego na jasny mi to zajelo 2miesiace i efekt widac na zdjeciu, a masz jakies fotki?

Gość wlosy SIWE
bardzo mi sie podoba ten hmm mahoniowy? mailam czerwone wczesniej ale krwisto-czerwone i tak srednio to wygladalo..

Gość kolor jak kolor
ale chyba masz od tej jasnej farby przesuszone włosy.

Gość wlosy SIWE
strasznie mam suche jak siano mimo ze uzywam odzywek i trzymam je 2godz przynajmniej...to nic nie daje

ciezko okreslic ten kolor ale jest to cos mniejwiecej jak blond mahoniowo-czerwony. W karcie kolorów iu fryzjera powinno to być 7/56 albo 7/65...tak mi to wyglada. Ale u mnie w kartach nie mam dokaldnie takiego koloru a jest boski i trzeba mieszac. czesto ten kolor sie nazywa czerwien granatu i dodaje troszke jasnego brazu chlodnej natury zeby wyszedł mniej rażący.

Gość wlosy SIWE
widzialam fotke, jak dla mnie to troche za jasne powinny byc bardziej stonowane moze byc i jakis blond ale najlepiej to wlasnie ten ciemniejszy, kurcze teraz tez sie zastanawiam nad tym mahoniowym:/

czekolada absolutnie odpada. Bedzie okropnie. Masz albo bardzo niebieskie oczy albo soczewki:) a taki odcien oczu z czekolada nie wyglada fajnie. Mahon jak najbardziej ale tez w podobnej tonacji jak dziewczynie pokazalam poprzedniej. Albo blondy bardziej naturalne niz ta platyna.

Gość wlosy SIWE
sliczny ten kolorek:)ta czerwien granatu, tylko wlasnie zeszlam z czerwieni i teraz sie boje znowu ekspeymentowac:( a myslicie ze moze jakis odcien blondu by mi moze pasowal moz jakies inne pasemka....?

Gość wlosy SIWE
dzieki:) bo wlasnie ja mam takie oczy bardzo niebieskie a nie soczewki i duze wiec ciezko dobrac kolor zucaja sie strasznie ehhh:(

Gość wlosy SIWE
mysle ze najbardziej by ci pasowala wlasnie taka czerwien granatu jak na zdjeciu taki rozowo-czerwony nie intensywny masz jasna cere i delikatna oprawe ,a jak znajde to wysle

no to wykorzystaj to ze sie rzucaja w oczy:D slicznie wszelkie beze chlodne wygladaja z takim kolorem. Tak z klasa i intrygujaco. Pod warunkiem ze chlodne.Albo w ciemny kolor ale nie czekoalda tylko wlasnie z mahoniem cos tylko ciut jasniejsze bo przy twoich oczach moze byc zbyt duzy ten kontrast:). http://ikf.com.pl/fryzury-grzywki/fryzura129968.htm.

Gość wlosy SIWE
ehhh.... ja jestem odwazna ale sie boje na takie zmiany bo juz mialam jedna i wiem jak cezko potem jak nie wyjdzie, ale tobie by pasowalo moze nawet jasniejszy ten sam odcien, a wogolemialam sie zapytac JAK ODZYWIC TAKIE PRZESUSZONE WLOSY ? bo to normalnie tragedia z nimi i nic nie pomaga...a widze ze twoje tak az lsnia:)

Gość wlosy SIWE
moim zdaniem za bardzo rudy:/ chociaz nie byloby tak zle jeszcze...

Gość wlosy SIWE
mmm fajny :) bardzo mi sie podoba taki wyrazny z charakterm a nie ten moj "blond":)suuper thx

no ja uzywam keratyny do wlosow w sprayu dosyc czesto farbuje a nie mam dzieki niej siana na glowie ten kolor z fryzura z grzywka mi sie bardzo podoba ale wlasciwie to chodzi mi o cos jednolitego zebym mogla sobie sama farbowac szamponem, kryzys dopada i mnie :)