Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eggnne

Dlaczego tak dużo gwiazd chce zamieszkać we Wrocławiu??

Polecane posty

Gość Eggnne

Co chwile slysze ze jakas gwiazda chce sie przeporwadzic do Wroclawia to Agnieksza Dygant to Kasia Nosowska. Jejjju co w tym Wroclawiu jest?? To takie ladne miasto czy co?? Nigdyu tam nie bylam ale caly czas tylko slysze Wroclaw i Wroclaw.

Gość wiertara
We wrocławiu jest programy produkuje polsat

Gość annanika
chcą zamieszkac, bo ja tu mieszkam ;) poważnie to Wrocław ma specyficzną atmosferę i każdy z przyjezdnych mówi mi, że tu jest jakoś inaczej niż w pozostałej części Polski i ludzie jacyś tacy inni ;) ale w sensie pozytywnym ;)

Gość ja mieszkam we
Mieszkam we Wroclawiu i nic specjalniego tu nie widze, ale moze dlatego ze mieszkam w niezaciekawej dzielnicy gdzie pelno zuli.

Gość bo to solidne niemieckie
miasto z ładną architekturą

Gość juuusiaaaaaa
no i we wroclawiu jest najlepsza siec salonow fryzjerskich na dolnym slasku Broadway group moge polecic Pana Kamila jest magikiem w swoim fachu:) www.Studiobroadway.pl

Gość juuusiaaaaaa
Pan Kamil swoim 23 centymetrowym buzdyganem potrafi wyprawiac cuda, cuda ludzie cuda!

Gość Breessseccelletttellleteelett
Eggnne , ja nie dziwię się tym wszystkim gwiazdom , we Wrocławiu rzeczy wiście jest coś takiego co przyciąga tłumy , wiem , bo sama tu mieszkam . Specyficzna , miła i przyjacielska atmosfera , tam można żyć szybo , a zarazem spokojnie i bez pośpiechu ...