Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jakas inna ktos poleca

co zrobic z cfaniactwem ulotkarzy ?

Polecane posty

normalnie szlak mnie bierze dzisiaj 3!!! raz ktos dzwoni na domofon i gada POCZTA teraz zeszłam na dół (mieszkam w bloku) i dopiero teraz to była poczta raz ze mi dziecko budza a dwa boje sie o wozek ze mi ukradną czy mozna zglosic ze podszywaja sie pod poczte ?

Gość w prawiczku i kropce.
no to pomyśl sobie, że oni w en sposób zarabiają. musza roznieść te ulotki. jak Ty nie otworzysz im domofonem to zrobi to ktoś inny.

U mnie dochodzi jeszcze problem leniwych sasiadow, ktorzy chyba lapy nie moga podniesc wyzej i zadzwonic do siebie, tylko wciskaja moj guzik i podaja sie za poczte albo rzecoznych ulotkarzy, dziady jedne 😠

Gość ja mam wyłączony dzwonek
w domofonie, jak ktoś ma mnie odwiedzić, to mi puszcza strzałkę na komórkę, reszta niech spada :P

Gość ale idiotka
Jak spi dziecko to wylacz domofon, bo zawsze moze zadzwonic, albo ulotkonosz, albo listonosz, albo sprzataczka, albo pani stefcia ktora klucza zapomniala.

Gość ale idiotka
To popros jakiegos faceta zeby zamontowal na przewodzie pstryczek elektryczek, chyba ze znasz samych z dwiema lewymi rekami , to masz pecha :P

Gość celebrejszynn
jak roznosilam ulotki to tez mowilam POCZTA :D i otwierli z checia jak mowilam ze ulotki to sie wylanczali :o

a gówno mnie to obchodzi bardziej mnie te drzewa obchodzą z ktorych te ulotki ile mozna? 10 razy w tyg ulotki z jednej pizzerni

ja ma domofon wyłaczyc? a jak przyjdzie ktos znajomy? mama np nie ma tel to co ?

Gość ja mam wyłączony dzwonek
to wyjmij z niego kabelek :D

Gość ddddddddddddddddddffffff
cfaniactwo?????? cFFFFFFFFF???? zamiast dzieci robić i narzekać , że wiesz za ile możesz w Tesco kupić pieluchy lub w Realu do słownika sięgnij :o :o :o :o niedouczona idiotka