Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fobialubnerwica

moze ktos mi pomoze znalesc ten post?

Polecane posty

Gość fobialubnerwica

niedawno był tu temat chyba o nerwicy natręctw lub własnie fobii społecznej i jeden chłopak podał tam link gdzie jest autoterapia.

Gość zygzak pygzak
znalazłam ten temat. Ten chłopak to czarny nick Szymon1990. On tam podał link do strony z autoterapia, ale ten post jest wykasowany. Szkoda ,ze ni spisałam adresu. Ta autoterapia podobno pomaga w fobi społecznej. On podał swój email, może napisz do niego prywatnie, żeby podał ci tą stronę. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3715929&start=30

Gość zygzak pygzak
ta strona, którą podał Szymon 1990 była inna niż podała mmiimmmiii22 ,ale ta może też się przyda.

Gość fobialubnerwica
no prosze jaki mily podszyw :-) ktos mi zrobil przysluge. dziekuje bardzo. znam te treningi szultza i jacobsona tylko jakos mi sily i zapalu brak. byc moze dlatego ze nie znam osob, ktorym by pomogly

Gość zygzak pygzak
wiesz ten link co on podał to tam chyba były inne treningi. Ja tamtą stronę otworzyłam na chwilę, ale wydaje mi się że terapia była inna. Napisz do niego prywatnie , on podał email, przy swoim nicku Szymon1990. P.s nie wiem czemu akurat tylko post z tym adresem jest skasowany, a inne zostały.Pozdrawiam.