Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trusk.aweczka

jak wasze samopoczucie w 2 tymestrze ciaży?

Polecane posty

Gość trusk.aweczka

Jak w temacie, przeszły już wam drogie mamusie mdłości, sennośc po pierwszych miesiącach ciąży? Jak się czujecie ? i jak wasze pociechy?

generalnie ok. Mdłości i senność przeszły. Mam straszny apetyt, mogłabym jeść cały czas. Poza tym szybciej się męczę, a jak za szybko idę to od razu coś zaczyna mnie uciskać i kłuć. Poza tym nie odczuwam jakiś szczególnych objawów typowo ciążowych.

Gość asiulek82
super, cały czas chodze uśmiechnięta i szczęśliwa,tylko szybcej się męcze a i nie mam większego apetytu

Gość trusk.aweczka
asiulek ja tak jak i Ty nie mam większego apetytu, nawet dużo nie przytyłam dopiero kilogram na plusie w 19 tyg jak u Ciebie z wagą?

Gość trusk.aweczka
No to kocurku musiałaś byc bardzo szczupłą osobą przed ciążą ;-) moja waga wyjściowa to 54kg przy 170 cm wzrostu . Brzuszka nie mam jeszcze prawie żadnego , wygląda jak bym najadła się kapusty i miała wzdęcia

Gość przyszla__mamusia
a ja jestem w 17 tyg. mdłości nie miałam w ogóle :) senna byłam, ale już mi przeszło czuję się bardzo dobrze :) brzuszek rośnie

Gość trusk.aweczka
ojjj zazdroszcze Wam wszystkim które nie miałyście mdłości ja rano wstac z łóżka nie mogłam a w autobusach to mdlałam.