Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaya493

boje sie o moją przyjaciółkę

Polecane posty

Gość Kaya493

Moja przyjaciółka ma straszną niedowage, problemy z sercem, krążeniem, i sobie normalnie bzdura w głowie rózne rzeczy :( np. ją ciągne do McDonalda ona nic nie chce, na pizze nie... Nie jest anorektyczką (co mnie dziwi), ale bzdura sobie w głowie ze np. nie cierpi jajek i nigdy ich nie zje, a nie jadła ich już 11 lat, więc nie wie nawet jak smakują, a i tak ich nie je nawet na wielkanoc :( ja tam lubie różne słodkości oczywiście nie w nadmiarze a ona od razu.... nie bo to nie zdrowe... itp. chce jej pomóc bo to naprawde fajna osoba i nie wygląda na taką co ma jakieś problemy. :( poza tym ma problemy z zyciem uczuciowym, jest dziewicą, nigdy sie nie całowała i nawet nigdy nie miała chłopaka ! a jest naprawde ładna, zadbana i wogle jej zazdroszcze wyglądu. Poza tym... nie wiem nigdzie nie wychodzi... nie poznaje ludzi nie używa życia a ma naprawde super chrakter. nie wiem ja ją bardzo lubie ale czasami jak ona cos odwali to pożal sie boże... :( czasami chciałabym powiedzieć jej w prost że niech idzie do psychologa ale tak troche głupio :(

Gość KiniaXDD
heh.... szkoda mi jej dobrze że może liczyć na taką osobe jak ty... nie wiem co z nią zrobić ,ale nie warto zmieniac ludzi chociaż ja kocham McDonalda i nie wiem jak ona żyje bez niego XD

Gość wykrzyknienie
"jest dziewicą, nigdy sie nie całowała i nawet nigdy nie miała chłopaka ! " o dżizas, to nieprawdopodobne! wychłostać i nabić na pal! 💤

Gość nietypowa24
ale ona przejawia zachowania typowe dla anorektyczki, dlaczego więc stwierdzasz ze nie jest chora?