Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredytobiorczyni

7,8 i 9 miesiąc - ile przytyłyście?

Polecane posty

Gość kredytobiorczyni

?

Gość trusk.aweczka
W sumie ja dopiero 5 miesiąc ale też sie wypowiem:-) Póki co kilo do przodu przez pierwsze 4 waga stała w miejscu teraz zaczyna się dopiero "coś" dziac

Gość Ja tez czekam
Jestem obecnie w 7 miesiącu ciąży i dopiero teraz mi waga drgneła w górę. Mam 2kg na plusie. Jest to moja druga ciąża (mam córeczkę). W pierwszej przez całą ciążę przytyłam 7kg także zanosi się na powtórkę. Jestem raczej pulchna także cieszę się z niewielkiego przybytku wagi :-))

jestem w 7 miesiacu ...plus 10 kg ale moim zdaniem niema co porownywac,..kazda kobieta inaczej tyje..wiadomo ze mniej przytyje ta ktora na poczatku miala mdlosci tylko wymiotowała..itp itd... duzo czynnikow sklada sie na tycie kobiety w ciazy... ja pomimo ze nie jem w ogole slodkiego i jem regularnie do tego bez kolacji tak samo jak przed ciaza a jednak 10 kg na plusie..

Gość w zyciu pieknie jest
28tc i 13kg ile jeszcze mogę przytyć? 3-4? w sumie 17kg - to przecież nie tak wiele ;))

o rety ja 28 tydz i 10kg i wydaje mi sie ze wygladam strasznie grubo choc jestem wysoka 174cm

Gość hhihihihiu
Ja już kończę (38tc) i na plusie 27 kg :( Brzuch mam jak na trojaczki.I żebym się obżerała a ja od poczatku ciąży uważałam z jedzeniem :(

Gość do hhiuhihihiu
a ty tyłaś regularnie przez całą ciąze czy też miałaś taki nagły skok jak dziewczyna wyzej ?

Gość hhihihihiu
regularnie po 2 lub 3 kg na miesiac

Gość do hihihi
Nie przejmuj sie.Utylam w ciązy prawie 30kg,pozniej bardzo szybko spadlo,dzisiaj mam 50 lat i figury moglaby mi pozazdroscic niejedna nastolatka.Trzymam kciuki:D

Gość do hhiuhihihiu
aha , czyli nie ma reguły

Gość fjddddds
w ciazy przytylam 11 kg, wiec tyle wazylam 72 w 9 mcu :) a po porodzie 4 mce wazylam juz 52 :P

Gość do hihihi
Kazdy oragnizm inaczej znosi ciążę,rzadko jest idealnie,czyli pare kg wiecej.

Gość ciezarowkaa25
w 23 tc 2 kg na plusie z czego sam mały ma już 500 g

Gość a jakie witaminy
a jakie witaminy bierzecie ?

ja biorę żelazo i magnez :) innych witamin nie najzdrowsze witaminy sa w posiłkach:)

Gość ja teraz zaczynam 8 miesiac
i na plusie 7kg.....tez jestem ciekawa do ilu dojdzie...do 26tc to prawie nic nie przytylam bardziej teraz ale to i tak raczej regularnie i powoli witaminy feminatal

Gość a jakie witaminy
agata_bbb a zelazo i magnez bierzesz na własną ręke czy z przepisu lekarza ? I jakich firm , jesli mozesz napisac ?

Gość lkjhgfd09876
ja najwięcej przytyłam w 9 miesiącu do czasu porodu przybrałam 13,5 kg 3 dni po porodzie mieściłam się w swoje ciuch z przed ciąży

Gość sru i 13kg do przodu :D
a ja jestem na wylocie 31 tc i przytylam 13kg- owszem jem troche wiecej niz przed ciaza i nie pracuje juz wiec tylek troche sie zaokraglil- reszt w brzuszku:D co do witamin to jezeli masz dobre wyniki krwi to moj ginekolog odradza brac witaminy syntetyczne- 5 porcji warzyw i owocow dziennie zalatwiaja sprawe:) preparat z zelazem tez sie przepisuje przy niskiej hemoglobinie...mi przy ostatnim badaniu wyszla troszke nizej wiec jem Askofer- ale to dopiero od 3 tygodni (zelazo powoduje zaparcia wiec ja bym sie zastanowila nad braniem go, jezeli nie ma takiej potrzeby) a jezeli zelazo to polecam jogurt z musle, albo aktivie- na mnie dziala:)