Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inne płcie

Mnie nie jest w stanie rozkochać żadna kobieta.

Polecane posty

haha no ja napewno nie lubie tego uczucia:Dale nie bede rozkochiwała w sobie jakiegos zakompleksionego faceta który potrzebuje wrazenia ze komus moze sie podobac:Dpowiedz to w realu kobietą to Cie wysmieja jak spojrza na Ciebie

Gość Inne płcie
Chcesz spróbować, Luśnia?

Ja mam dość wysokie oczekiwania.-tak wysokie ze chcesz zeby Cie w sobie rozkochiwała jakas kobieta z forum to sa napewno wysokie oczekiwania:D

inne plcie - nie stawiam tezy. To byl moj wniosek po postach odrzuconej i mawronka. Bo jezeli o. mowi: moze akurat nie ja. A m. odpowiada: a co jestes facetem? Mozna pokusic sie o stwierdzenie, ze tylko facet nie jest cie w stanie rozkochac (zakladajac, ze nie jestes gejem) czyli kazda kobieta moze (nawet o. chociaz nie chce)

Gość Inne płcie
Ten się śmieje, Odrzucona, kto się śmieje ostatni. Stwierdzam odpowiedzialnie, że Ty jesteś zwykłą cykorką!

Gość Kot z wibratorem w butach
Spróbujcie rozkochać w sobie kota! Nie ma nic lepszego od KOTA!

Gość Inne płcie
Zostawmy jakieś kobiety na boku, Odrzucona. Spróbuj się sama przekonać, że nie dam się przez Ciebie rozkochać...

Gość Inne płcie
Wszystko to, Dupcia, tyle mądre, co niezrozumiałe. Nie można by tak nieco prościej?

Gość hehedobre
"Inne płcie Są faceci nie do zdobycia. Ja jestem jednym z nich, Samiczko." ..trochę skromności by się komus przydało..! przynajmniej użyj "chyba nie jest w stanie..."... ..no.. chyba ,ze nie jesteś 100%towym facetem....?? a pewnie jestes... (temat intrygujcy..brawo!) Facet!

Gość Luśka W.
"Chcesz spróbować, Luśnia?" Skoro żadna to żadna. Ja Ci wierzę, a tak to sobie tłumacz. ;-)

Gość Inne płcie
Jak pozwoliłem sobie nadmienić, Odrzucona, jesteś zwykłą cykorką. Nie zamierzasz nic zrobić, ponieważ dobrze wiesz, że i tak Ci się nie uda.

Gość Inne płcie
I ja tak uważam, hehehedfobre. Stawiam wniosek, że więcej skromności przydałoby się Samiczce. :-)

Gość Inne płcie
Luśnia, Ty mi nie potrzebujesz wierzyć. Ty to dobrze wiesz. :-)

Nie zamierzasz nic zrobić, ponieważ dobrze wiesz, że i tak Ci się nie uda. Nie, ja poprostu nie mam ochoty marnowac na ciebie czasu

Gość Inne płcie
Co zresztą dokumentnie widać pio tym, Odrzucona, jak skrupulatnie ze mną rozmawiasz. Zaprawdę, nie masz dla mnie zupełnie czasu...

Gość Luśka W.
Tak, wiem, w końcu trochę przed monitorem sobie posiedziałam od zeszłego lata. ;-)

Po co mam marnowac czas na faceta, którego posty sa zwykła prowokacja?(jak juz wczesniej powiedziałes)

Gość Inne płcie
Ale niedoświadczone koleżanki, Luśnia, jakoś bez większego problemu dają się wpuścić w maliny. Szkoda, że za chwilkę muszę precz. :-(

Gość Inne płcie
Czekaj, Jambore_fuck, a skąd przekonanie, że ja jestem niedojrzałym gówniarzem?

piszesz, ze nie jest cie w stanie rozkochac zadna kobieta, bo nie lecisz na byle co. W tym momencie to ty stawiasz bardzo ryzykowne stwierdzenie, nazywajac kobiety w ten sposob. A jezeli zadna cie w sobie nie rozkocha, to tylko i wylacznie na twoje wlasne zyczenie :P A wracajac do mojego wczesniejszego postu: o. to odrzucona, a m. to mawronka (teraz sobie przeczytaj)

Gość Inne płcie
A jeśli Cię oszukałem, Odrzucona? A jeśli to, co piszę nie jest wcale prowokacją? A może ja właśnie przeżywam jakieś cierpienie z powodu zawodu miłosnego? I co wtedy?

Gość Luśka W.
Powinieneś spłodzić sobie córeczkę, zaręczam, że jej udałoby się Ciebie w sobie rozkochać. :)

Gość Inne płcie
Za mocno filozofujesz, Dupcia. Od tego kobieta może dostać tylko bólu głowy. Trzeba dbać o zdrowie.

można to wywnioskować po treści Twoich postów.. p.s. jeśli chciales byc 'fajny' nazywajac mnie jambore_ fuck , to troche Ci nie wyszło stary :P :D:D całuje.. .... ozięble :)

Gość Inne płcie
Ja nie miałem na myśli miłości rodzicielskiej, Luśnia, do dziecka ale miłość erotyczną - do dorosłej kobiety.

Gość Inne płcie
Zapewniam Cię, To znowu ja, że nigdy, ale to zupełnie przenigdy nie zajdę w ciążę!

Jeśli przezywasz zawod miłosny to nie jest prawda to ze nie jest w stanie rozkochac Cie zadna kobieta bo juz jedna Cie rozkochała