Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wioletkaaaaa

kiedy zrobic test gdy dostalam okres a ....

Polecane posty

Gość Wioletkaaaaa

wczesniej w ostatni dzien okresu zrbilam test i wyszedl pozytywny teraz minelo 5 dni od miesiaczki czy moge powtorzyc test ? powiem ze mam wszytski eobjawy ciazy !

Gość Wioletkaaaaa
prosze powiedzcie czy moge teraz czy do rana mam czekac? bo juz nie moge z siusiu;/

Gość faktycznie ja nie moge
mozesz miec juz wszystkie objawy ciazy , a najlepszym przykladem ciazy jest zakonczony 5 dni temu okres :O jaką szkolę konczylas ze tak Cie tam super wyuczyli w tym temacie ?:O

Gość faktycznie ja nie moge
mialo byc OBJAWEM ciazy

Gość Asienkaaaaa
czytam i czytam, Wioletka ja rowniez dostalam okres i nie wiedziałam ze jestem w ciazy co prawda czułam sie fatalnie i objawy miałam jak TY, zrobiłam test i ciaza! wiec mozna byc wciazy i miec okres.

W ciąży można mieć PLAMIENIA a nie okres. okres jest bordowy, obfity, leje się i ma skrzepy. W nielicznych wypadkach mogą to być słabe krwawienia, bez skrzepów, różniące się od miesiączki.Dopóki dziewczyny nie nauczą się odróżniać tych dwóch skrajnie różnych sytuacji - dopóty nastolatki będą myślały, że można być w ciąży i mieć okres.

Gość sarannnnnnnnnn
wioletkaaaa rob test smiało teraz ale jestem przekonana ze tak wyjdzie pozytywny nie muszisz czekac do rana jak zrobisz to daj znac koniecznie:)))))))))))

Gość joojjjj
jak miałas okres to ciąży niema!!! jak wcześniej był pozytywny to albo się mylił albo ciąża się poroniła chyba że miałas tylko lekkie krwawienie ale zazwyczaj to jest czysta czerwona krew tak jak pisała wyżej bez skrzepów i krótkotrwała