Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freequa

problem....pomozcie mi go rozwiazac....

Polecane posty

nie umiem sie otworzyc na innych...kiedys bylam wesola osoba itd.mialam samych przyjaciol dookola...zalezalo im na moim towarzystwie...a z czasem wszytsko sie zmienilo...mam wrazenie ze inni maja mnie gdzies...to co mowi nudzi ich...boje sie w ogole odzywac przez to ostatnio..poznawac inne osoby...czasem sama mam wrazenie ze zrobilam sie jakas sztywna...;/ a mam dopiero 20 lat....o_0 pomozcie mi znalezc moze rpzyczyny tej zmiany...i moze jak sobie z tym poradzic..nie chce byc taka..:(

ja mam ten sam problem...ja mam nerwice...zdradzil mnie facet...opuscili dobr4zy znajomi...wszystko zaczelo sie walic..i teraz istetniej ....a ja nie chce istniec tylko zyc :( skad jestes autorko?

tylko ze to jest dziwne...jak czlowiek moze sie w ciagu np.3 lat tak zmienic ze czuje sie ze ludzie nie chca z nim przebywac... tym bardziej ze ja mam chlopaka ktory jest towarzyski...i generalnie z jego znajomymi sie dogaduje chociaz czasem mam wrazenie ze tez juz mi przytakuja z grzecznosci...to juz wole sie nie odzywac czasem... Jedynie jak wypije jakies 2-3 piwa to jest fajnie i z kazdym sie dogadam... jestem z bydgoszczy