Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merki28

jak sie pozbyć 10 kg wagi?

Polecane posty

Gość merki28

w końcu jestem na to gotowa!

Gość merki28
no tak ale może ktoś konkretnie powie mi jak dieta, co mozna a co nie i od której juz nie jeść!

Gość ViolQa
odmów sobie słodkiego i fast foodów!!!! na śniadanie skibka chleba "Vasa" z pomidorem, ogórkiem surowym, sałatą, rzodkiewką.. na drugie śniadanie jabłko i pomarańczę.. na obiad dietetyczną zupkę (znajdź sobie w internecie przepis są tanie i szybko do zrobienia jest ich pełno) kolacja jest niekonieczna jeśli będziesz mocno głodna zjedz jabłko ;PP .. Dużo dużo wody bo oczyszcza organizm .. Kefiry naturalne jogórty itp tez są podstawą (z owoców tylko) -> pamiętaj zeby nie jeść ba nanów bo tłuczą ;) Rowerek, skakanka, conajmniej 3 razy w tygodniu na basen.. na takim trybie zycia miesięcznie schudniesz spokojnie 5Kg BEZ EFEKTU JOJO

Gość ViolQa
ostatni posiłek możesz zjeść dwie godziny przed snem

Gość ViolQa
Jogurtów* .. (napisałam z błędem ;) :PP )

Gość ViolQa
moja bratowa na takiej diecie od dieteetyka schudła 20 kg w 4 miesiące !! .. no i oczywiście zero kawy .. zero cherbat z cukrem .. ;)) .. hehe ..

Gość merki28
a jesli nie mam czasu na cwiczenia? mam małe dziecko i nie da rady!a jak to jest z energią bede miała siłe ?czy przez jakis czas jest sie osłabionym?

Gość merki28
ogólnie nie można kawy czy poprostu bez cukru nie mozna?

Gość ViolQa
kawe tylko taką poranną bezkofeinową bo to wszystko tuczy

Gość ViolQa
nie osłabniesz ;)) .. moja bratowa też ma dziecko 2 letnie zawsze jest z kim zostawić ;)) .. żołądek skurczy ci się w max 3 dni.. po 3 dniach takiej diety nie bedziesz juz odczuwać głodu po takich posiłkach .. mozesz od czasu do czasu zjeść kostkę gorzkiej czejkolady ;))

Gość ViolQa
to jest max słodyczy .. ale bratowa chudnie w oczach .. nawet jak ostatnio ją kusiłam na pize to ona powiedziała e jej nie ciągnie do tego i ze nie ma ochoty na pize .. woli jeść kefir ;))

Gość merki28
to świetnie by było żeby tak było ze mną! pocieszyłaś mnie bardzo!ja uwielbiam słodycze ale jakos nagle już mnie nie ciągnie do nich!strasznie dziękuję za rady!

Gość merki28
strasznie sie ciesze na myśl ze schudnę te 10 kg!teraz naprawdę się nastawiłam mocno!nie moge na siebie patrzeć!mam 99 cm w biodrach i tyle samo w talii szok co?

Gość turkusowaa25
hehe, kawa bez cukru i innych dodatkow nie tuczy, wazne tylko aby nie pic ja na czczo. raz na jakis czas mozna sobie pozwolic na cos wiecej niz kostka gorzkiej czekolady, ale pozniejszy posilek powinien byc skromniejszy i aktywnosc fizyczna wieksza, wazne tez aby "ta slodycz" nie byla zjedzona zbyt pozno. jakby czlowiek mial sobie wszystkiego odmawiac to by chyba zwariowal i zachorowal

Gość turkusowaa25
merki a ile wazysz i jaki masz wzrost? najszybciej chudna osoby otyle