Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cc to ja

dlaczego tak malo ?

Polecane posty

Gość cc to ja

dlaczego stewardessy zarabiaja tak malo ? to jest nie normalne !!! A piloci tak duzzzooo ! Praca inna ale stewardessa owszem podaje kawe i duty free ale jest odpowiedzialna za ewakuacje , za slidy , za pomoc medyczna na pokledzie ! Nie rozumiem tego choc sama jestem stewardessa ! Mam zal !

Gość kaska z glupim sasiadem
no a ile zarabiaja ze tak zle ?

Gość moze dlatego ze
pilot musi przejsc specjalne szkolenia, kursy i badania a stewardesa kazdy moze byc :P juz nie mowiac o tym jaka odpowiedzialnosc na nim spoczywa

Gość kaska z glupim sasiadem
co ? ja sie uczylam na bycie stewardessa ! Ewakuacja , dekompresacja, ogien itd ! Jak zle zabezpiecze drzwi w samolocie to wszyscy maja przejebane a pilot nawet o tym nie wie ! To ja naciskam znak " kabina zabezpieczzona " i pilot wie ze my jestesmy gotowe ! A przeciez moge sie pomylic ! to ja podaje kawe owszem ale na takiej wysokosci jak sie trafi pijak musze sie z nim uzerac i tlumaczyc mu ze jezeli chce to wyladujemy na najblizszym lotnisku ale na jego koszt ! I najwazniejsze ! To ja podobnie jak pilot wisze w powietrzu prawie codziennie , to ja spisywalam testament w wieku 23 lat i to ja ciagle oddycham sztucznym powietrzem i pracuje w nie zdrowych warunkach ! aLE KOCHAM NA MAXA SWOJ ZAWOD tylko tak sie zastanawiem po prostu ! :P

Gość cc to ja
kaska z g nie podszywaj sie ! Ale to co napisalas to prawda ! tylko ze jak zle zabezpiecze drzwi to pilot wie i nie poleci ! Ahhh ale reszta to prawda , chcialam tylko dodac spanie po hotelach i stres no i czasami samotnosc

Gość skkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
badz kelnerka na statku ! tez fajnie ! wiecej placa @

Gość moze dlatego ze
to moze inaczej - zostan pilotem :D

Gość cc to ja
nie no jaja sobie robicie ! a ja puytalam powaznie ! No spoko ! A jakie sa wasze opinie o stewardessach