Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron-san

pragnąłbym podzielić się z Wami pewnym problemem jaki mnie nurtuje z lekka

Polecane posty

zaznaczam, że dziś nie będzie o miałkości i marności tematów na forum, żeby nie było no więc sprawa jest taka - w czerwcu tegoż roku będę szczęśliwie obchodził 4 rocznicę ożenku, i taka mnie naszła refleksja wczoraj gdy metrem podążałem do domu - czy to normalne jest, że człek się wiąże z jedną jedynie osobą, czy nie działa w ten sposób przeciw naturze? no ale potem była stacja Marymont i wysiąść musiałem, więc myśl ta z głowy mej uciekła, żadnych wniosków ni konkluzji wcześniej nie powodując ... a że dziś żadnego innego pomysłu na temat nie miałem, tedy problematykę tą podejmuję tu, poddając ją dyskusji z Wami, drodzy forumowicze :)

Gość idz spac wszarzu

Gość tylko cztery lata
i już refleksje snujesz o prawidłowości monogamii? Marnie z Twoim związkiem jakoś ;)

wiesz... skoro czasem rzucisz na forume,że spłoniecie w piekle szatanskie.... i tak dalej... jestem skłonna myslec,ze wierzysz w swą niepokalaną uczciwosc i moralnośc i napiętnujesz grzech, rozwiązłość i wszelakie pewersje :)

tak,Gęsio:) Ajron powinien określic, dlaczego taka myśl mu przeszła przez głowę. Bo bez powodu na pewno nic się nie dzieje. Musimy jakos rozwiązać ten problem. Czy w dziecinstwie mama Ci często mówiła,że Cię kocha,Ajronku?

żono, ja po prostu cieszę się, że tam na dole będę miał takie zacne towarzystwo :D zaś co do tego niedosytu, to ... hmm ... w pewnych aspektach to pewnie i coś tam by się znalazło, ale tak to bywa gdy się romantyczne wyobrażenia z realnym życiem zderzą ;)

nie no, tak mnie raz naszło, akurat nie miałem książki ze sobą, a Gothan Project w słuchawkach jakoś mnie tak nastroiło ...

Ajron ten temat załóz za jakieś 10 lat ;)🖐️ teraz to Ty jeszcze masz bielmo na oczach :P

Gość a Mrymont
o tej porze roku jest taaaaki piękny:)

Gość idz spac wszarzu
czemu jeszcze nie polazles stad

mnie dopada juz 15 rok życia przy boku jednego :P Nieraz bywa cieżko. ;)