Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coca Cola lightt

Dlaczego grube dziewczyny podrywają szczupłych facetów robiąc im wstyd

Polecane posty

Gość Coca Cola lightt

Ja chwilami nie wiem jak mam sie zachowac jak takie cos do mnie podejdzie. Kiedys jedna sie do mnie przyczepiła i za nic nie chciała odczepić. W końcu powiedziałem jej że nie jest w moim typie to dostałem po twarzy że tak długo ją zwodziłem - a jakbym od razu jej to powiedział to usłyszałbym że jestem cham - to już też kiedyś przerabiałem :-o Dlaczego podrywacie osoby dla siebie niedostępne ? Robicie tylko wstyd i wprawiacie w zakłopotanie :-o Próbujcie podrywać także otyłych facetów i wszyscy będą zadowoleni. Nie mam nic do grubych dziewczyn, niech tylko mierzą siły na zamiary

Gość uwaga debillll
jak mozna kogos dyskryminowac ze wzgledu na wage :-o jestes debilem:o

Gość
To nie dyskryminacja, to poczucie estetyki. A ty czemu nie podrywasz bezdomnych? Dyskryminujesz ich ze względu na ich status społeczno - materialny ?:P

e co macie do bezdomnych?! Czasem są wporzo i odstawiają nieziemskie sadze - spróbujcie dac takiemu paczke fajek a zobaczyce jakiego szoku doznają -"taka osoba w włocławku, tak za nic i to tu we włocławku to chyba nie możliwe" - to usłyszałem:P

Gość frufru
o my God, Vampire, to teraz uważaj jak spotkasz tego faceta na ulicy drugi raz. bo już stale będzie próbował zrobić z Ciebie sponsora...

Jak można porównać dziewczynę przy kości do bezdomnego ?:P Gratuluje :) Zresztą wiesz, trochę masz racje... dziewczyna która podrywa według mnie poniża się kompletnie :) aczkolwiek tusza nie świadczy o człowieku i taka panienka może mieć naprawdę bogatą osobowość :)

Gość
Coz teraz mamy rownoupraw- => więc skoro od wieków starzy, tłuści, obleśni faceci dostają, od kobiet w ryj... :P

Gość
zbanowany.koteczek => czemu nie? w 99,9% to kwestia wyboru. Przy chorobach genetycznych nadwagi ma się 100 kg plus, a nie 30ści :P. A i przy anormalnym funkcjonowaniu tarczycy można z pewnym wysiłkiem wyglądać. Ergo, jedno i to samo. :P Zasada jest taka, kto mniej atrakcyjny w oczach partnera ten podrywa, nieprawdaż?

Robicie tylko wstyd i wprawiacie w zakłopotanie V RZECZ PASZTETOWA POLSKA :D zakłopotanie ? niezły obciach :O

Jak już moja poprzedniczka wspomniała o chorobach genetycznych, tarczycy itd :) to chyba nie koniecznie zawsze jest z wyboru. Oczywiście ja również tego nie popieram, a najbardziej śmieszy mnie to jak widzę tłuste dziewuchy pożywiające się w mcdonaldzie albo jedzące pączki :) Miałam taką w liceum :D codziennie kupowała dwie ogromne bułki pizzowe:D albo po kilka pączków :) a jak jej mówili że gruba to płakala, że jej nie lubią :)