Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efektMotyla

rzecz dotyczy tabletek...

Polecane posty

Gość efektMotyla

witam. mam kilka pytan, jako ze niedlugo mam zamiar wybrac sie do ginekologa to chcialabym zdobyc kilka informacji...a propos tabletek anty. wiem, ze to lekarz mi je przepisuje, ale martwie sie ze jak mu powiem ze chce jakies tanie to przepisze mi diane czy cos..... ;/ wiec jakie tabletki sa tanie i przy okazji pozbawia mnie ptryszczy i lekkiego owlosienia? :D wogole jakie sa ceny tabsow? poza tym jak to jest ze szkodliwoscia tabletek... szczerze mowic chce je brac tylko przez wakacje, zeby mic spokoj a poza tym w sierpniu nie chce miec okresu... jesli bede brala 3-4 mies to nawet po takim okresie jest mozliwosc ze moge miec problemy z zajsciem w ciaze? aa i po jakim czasie od zazycai 1szej tabletki bede sie mogla spokojnie kochac bez prezerwatywy? wime ze pytania moga wam wydac sie nieco dziwne ale prosze o pomoc i odpowiedz :):):)

Gość stilo italiano
mam podobny problem! apeluje. help :)

Cóż...na zdrowiu nie ma co oszczędzać...,a takie tanie tabsy to chyba nie są najlepsze skoro tak mało kosztują. ;) Ja brałam (9lat) Milvane i płaciłam 38 zł za opakowanie...nie miałam pryszczy, nie przytyłam...jedyny minus to słabe libido, ale podobne wszystkie tabletki anty tak działają ;)

Gość stilo italiano
co racja to racja:) a ceny jak sie wachaja? tak najogolniej? iii pytanie z mojego topiku na ktoy niktnie odpowiada, czy biorac tabletki moge sie opalac (jade nawajace do wloch 30 stopni na dzien dobry...)

Gość stilo italiano
dzieki serdeczne:D

Gość Farmaceutka...
Jestem po farmacji i szczerze odradzam tabletki!!! sieja spustoszenie w organizmie i żaden gin ci tego nie powie, bo maja procent od każdej przepisanej recepty. Nie truj sie. Nie warto tracic zdrowia

Gość kayyyyyyyyyyyyyyyyyyq
Hej, zanim zaczniesz brać tabletki zrób badania, lekarz da ci skierowanie. No i jeśli Ci dobierze tabletki na podstawie badań to nie powinno być żadnych powikłań. Ja biorę Cilest, są dobre, nie mam żadnych dziwnych objawów po nich. Cycki mi trochę urosły:P Kosztują koło 15zł.

Gość oj tam ludzie rozni sa
ja place 46 zł za yasmin