Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózeeeeekk

wózek leviro

Polecane posty

Gość wózeeeeekk

prosze o opinie na temat wózka leviro

Gość straszne to jest
nie słyszałam o takim wózku możesz wkleic jakiegoś linka

nie znam tego wozka ale widze ze nie ma przekladanej raczki, nie ma regulacji oparcia w gondoli i nie wiadomo jak glosno sklada sie budka. Plus za duza gondole Ogolnie polecam obejrzenie najpierw wozka na zywo bo mozna sie pozniej zdziwic kupujac na allegro kota w worku

Gość straszne to jest
na oko wygląda fajnie ale nie znam tego wozka i mysle ze jest więcej takich osob więc tak jak juz napisano poszukaj po sklepach moze sie okazac ze jest do dupy

Gość wózeeeeekk
Nie ma go w sklepach :( a na allegro ma go tylko jeden sprzedawca... Wygląda fajnie, rączkę przekładaną to chyba ma, tylko te koła piankowe, no i brak opinii

Gość straszne to jest
przekładane jest siedzisko ze spacerówki!długi czas oczekiwania na wózek nie wiem skąd ten gośc je ma!ja bym sie zastanowiła nad jego kupnem

Gość wózeeeeekk
To niemieckie wózki. Zastanawiam się właśnie :) wygląda ładnie, ale nic więcej o nim nie wiem

to ze wyglada ladnie nie swiadczy ze jest dobrze wykonany. Ogladajac wozek mozesz sprawdzic jak sie go wypina, zapina, jakie sa zatrzaski, jak dzialaja amortyzatory. NIektore sa naprawde tak wykonane ze ja bym popsula taki wozek momentalnie.

Gość straszne to jest
skontaktuj sie z osobami co kupiły te wózki tam widziałam na liscie 3 osoby moze one ci coś powiedzą więcej na jego temat!

Gość bukaa
Dla mnie dziwnia jest ta rączka - idzie bardzo wysoko do góry i mało wystaje poza obręb wózka (nie wiem czy napisałam to jasno). Bałabym się, że będę kopała w koszyk.

Gość straszne to jest
jest regulacja rączki :P