Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrażynaK

Faceci ktorzy mają siostręy są duzo mniej agresywni od tych mających brataci

Polecane posty

Gość GrażynaK

tak mowil psycholog w "pytaniu na sniadanie" i cos w tym jest moj facet jest impulsywny, lubi taka typowo męska rywalizacje, jest czasem agresywny i ma brata. a z kolei facet koleżanki ma dwie siostry i jest baardzo spokojny, niesmialy, obca jest mu tzw "męska duma" podobno faceci majacy brata, lub braci od małego sa nauczeni rywalizacji miedzy soba, a wlasnie brat i siostra nie maja az tak wielu dziedzin gdzie mogliby sie ścierac co o tym sądzicie? podajcie przyklady, ktore by obalały tą hipoteze? ze są agresywni faceci majacy siostre i delikatni mający brata?

Gość Glupie gadanie
To zależy od rodziców i wielu innych czynników.

a mi się wydaje, że coś w tym jest... może chociaż w małym stopniu...ale jest różnica między takimi facetami ich zachowaniami...

Gość Glupie gadanie
W Focusie? Taaa, tam piszą bo muszą pisać, a głupki łykają nową modę, tylko że życie jest starsze od Focusa.

Gość Glupie gadanie
Przykłady? Ja znam takie w których koleś ma siostrę a jest gangsterem, robi wjazdy na chaty, wymuszenia, zastraszania... potwierdza to regułę? Jakoś nie bardzo, znam kilka bliższych i dalszych takich przykładów. Zacznijcie myśleć a nie czytać szmatławce.

Gość hyc_hyc
mój facet ma brata a jest spokojny i wrażliwy... nie ma w nim ani odrobiny agresji... więc jakoś mi się nie widzi ta teoria :P

Gość Glupie gadanie
A jak nie światowy genetyk to już nie autorytet? Pięknie. Geny nie mają wiele tutaj do gadania. No chyba że uważasz się za potomka małp.

jaaaa tam nie wiem nic nie widziłam a ni nie czytałam.. poprostu mam takie wrazenie..... ale gangsterzy sa bardzo wbrew pozorom uczuciowy ale wobec matki babci lub siostry:p hehe bo tylko one go dobrze znały zanim stał sie tym kim sie stał...

Gość Glupie gadanie
Może być pies, ale nie durnowata małpa. Pies z siebie małpy nie robi.

Gość cvvc
GrażynaK - no i o czym to swiadczy? Chyba o tym, ze trzeba brac faceta, ktory ma brata a nie siostre. Bo kogo wybierzecie? "lubi taka typowo męska rywalizacje, jest czasem agresywny i ma brata." czy "jest baardzo spokojny, niesmialy" ?

Gość Glupie gadanie
MyMohito jest moim Światowym Autorytetem, w dwóch słowach powiedział więcej prawdy o człowieku niż wszystkie te MUNDRE Focusy.

Gość Glupie gadanie
Dzen Dobry

Gość GrażynaK
witam ponownie, widze ze prawie nikt sie nie zgdza.. hm..