Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość can you help me

PROBLEM Z NARZECZONĄ!

Polecane posty

Gość can you help me

narzeczona wczoraj poprosiła mnie żebym ogolił jej głowę na jeża :O oczywiście nie zgodziłem się(nie będę z łysą babą na kobiercu stawał,a ślub za 2 tygodnie!) więc poleciała do fryzjera,ogolił ją tam,przyszłą do domu i powiedziała:jak ci się podobam? :O:O zacząłęm na nia wrzeszczeć ze jest jebaną suką,że wygląda jak lesba,jak niedorobiona kurwa itp. ona powiedziała że jej do pochlebia i zaczęłą się głośno śmiać i nie uwierzycie co zrobiła ale to było przyczyną:podniosła rękę położyłą ją sobie na głowie i zaczęła głaskac sobie głowę i powiedziałą coś takiego :mrauuu :O:O ja wrzasnąłem na nią że ma sie wynosić i że zaręczyny zerwane! jestem tak wściekly nie wiem co począć!!!! powiedzcie czy dobrze zrobiłem,jestem zbyt nabuzowany aby z nia pogadać,najchętniej bym sie do niej już nigdy nei odezwał!co mam zrobić???dobrze zrobiłem czy przesadziłem???

w jakim wieku jest Twoja narzeczona i czy jest normalna? zadna dziewczyna by tak nie zrobila, to jakis odchyl.. rozumiem sciac wlosy na krotko,ale na lyso??? sorry, nie rozumiem.i to kosztem siebie szok

Gość jusssasa
może chciała wystawić cię na próbę?

Gość can you help me
ale co chciała mi pokazać udowodnić?!na jaką próbę?!czy zostanę z nią chodziaż wygląda jak oszołom?!mam tez pytanie:CZY DOBRZE ZROBIŁEM ŻE ZERWAŁEM ZARĘCZYNY?

Gość pani mecenasowa
bardzo dobrze zrobiles bo ona jest psychicznie chora i lepiej ze to wyszlo przed slubem :P

dobrze zrobiles jesli jej nie kochasz a jak kochasz tp przeluz zareczyny az jej wlosy odrosna bo te na tym zdjeciu sa fatalne. ja mam do ramion i dla mnie sa za krutkie i zapuszczam a tam wyglada jakby po chemioterapii byla

Gość jussaa
no cóż,jakby narzeczony ze mną zerwał gdybym obcięła włosy dałoby mi to do myślenia odnoście jego uczuć...A co gdyby straciła włosy w wyniku np choroby? Jeżeli to była próba to jej nie przeszedłeś.A pytałeś jej dlaczego to zrobiła?

Gość jussaa
znam kilka dziewczyn które obcięły się prawie na łyso,i chore psychicznie absolutnie nie są:)