Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek maly

Ale mi przykro

Polecane posty

Gość smutasek maly

Ale mi przykro co chwile jakies moje kolezanki sie zareczaja, tak sie ciesza kolejnym etapem zycia, tez bym bardzo chciala spedzic reszte zycia z moim mezczyzna ale powiedzial mi, ze do tego jeszcze nie dojrzal i sie stresuje jak o tym mysli.

Gość Glupie gadanie
idz do zakonu

Gość smutasek maly
do zakonu trzeba miec powolanie, ja plakac nie placze, ale jak mi codziennie jakas kolezanka pierscionek pokazuje czy sie chwali to smutno sie robi

Gość smutasek maly
szoke sam zostan pewnie jestes:/

I czego Ci niby szkoda? Małżeństwo wcale nie jest taką fajną rzeczą. Dochodzi wiele nowych obowiązków, nie jest tak różowo....

Gość hyc_hyc
pytanie czy Tobie faktycznie zależy na zaręczynach czy chcesz tego tylko dla tego żeby nie być "gorsza" od koleżanek ? :O poza tym wymuszanie zaręczyn na facecie chyba nigdy się dobrze nie kończy... ile macie lat tak w ogóle ? mężczyźni na ogół dość późno dojrzewają do myśli o założeniu rodziny...

Gość smutasek maly
oczywiscie zalezy mi na zareczynach na zalozeniu rodziny. Niczego nie wymuszam na ukochanym i wymuszac nie bede:) ani prosic ani straszyc. Jestem gotowa do tego etapu koncze studia, zalatwilam sobie prace mam mieszkanie. Wiek tez mam odpowiedni, moj parter tez, ale jak sam powiedzial nie dojrzal jeszcze do tego, ale nie wyklucza w przyszlosci

To daj mu rok czasu... Jak się nie zdecyduje to nie marnuj czasu.... I nigdy w życiu z nim nie zamieszkaj jak zalezy Ci na ślubie! Facet sie rozleniwi i nigdy CI się nie oswiadczy

Gość smutasek maly
nie mieszkac razem narazie napewno nie ebdziemy, bo mieszkanie narazie wynajmuje i chce pozniej sobie wyremontowac

Gość smutasek maly
mysle, ze czasu nie marnuje kocham go i serce mi mowi ze to ten

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
pomysl sobie jak wielu ludzi w ogole nie ma z kim sie zareczyc ... po co tak bardzo chcesz zamieniac dobre na \"lepsze\" ??

Gość smutasek maly
nie mowie ze odrazu na lepsze, i ze juz i teraz. Ja tez bardzo dlugo nie mialam nikogo i wiem jak to jest i co sie czuje