Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hertager

najlepsze nogi, fotki

Polecane posty

po raz kolejny ktos wątpi, ze na kafe siedzą fajne laseczki ;) ile jeszcze dowodów będzie trzeba..? ktośtam90 8,97/10 - byłoby punkt wyzej za czarne ponczochy z pobłyskiem i czarne szpile min 10cm :classic_cool: poza tym, cała fajna sztuka, nie tylko dolne partie.. :) /wydaje mi się, ze zaraz mozesz miec tłok na łączach...:P) lalalalalala teraz widac wiecej i lepiej.. znacznie lepiej, hehe.. 🌼 Arkadioo za chude, i w ogóle taka.. hmm.. mimo wszystko nie złakomiłbym się :P Hertager czy włascicielka nóg wie jakie emocje wzbudza u ciebie? :classic_cool: tiruriruu ta Rosjanka powinna cała nabrac ciała, bo to z lekka nieapetyczne :O.

Gość tiruriruuu
No kurde, też mi się tak wydawało, że straszne patyki ma i mało to apetyczne, aczkolwiek jak mieszkałyśmy razem w Paryżu, to ona właśnie miała mega powodzenie u wszystkich żabojadów! A ja to raczej śreeednie :(:P ...choć może to była bardziej kwestia stylu bycia a nie nóg akurat... :P:P:P

@ tiruriruuu owszem, stylu bycia i \"tego czegos\". Znam problem ;) No i ..kto nie szuka na powaznie - nie znajdzie. ale nie odchodzmy od tematu, bo jest Monnika... uuu, maksik :classic_cool: zdecydowanie.. :D o ile to Twoje :classic_cool: O_o, czemu znikło zanim wysłałem posta? :classic_cool:

Gość na dnie oceanu
co tu tak cicho sie zrobilo?? halo zyjcie cos.. kobiety.. do dziela:>

Gość tiruriruuu
Kobiety zabierają się do dzieła i na swoich fantastycznych nogach udają się na sobotni bauns ;) Więc powiedziałabym raczej: Panowie, do dzieła! Na miasto....może nas gdzieś znajdziecie ;) Miłęgo wieczoru ;)

to zalezy na jakie miasto...:) może jak mi przeziębienie przejdzie, bom teraz bomba bakteriologiczna..:O zresztą, i tak pozajmowane najczęsciej :classic_cool:

Gość tiruriruuu
Moje nogi wolne!!! Odziane w pończoszki, szpileczki i spódniczke ruszają na podbój Grodu Kraka ;)

@ tiruriruu po przeczytaniu i wyłapaniu szczegółów twojego posta czuję się jeszcze gorzej :o ;) jakies ~500km :o ;) dobrej zabawy 🌼

Ja też dzisiaj bez formy na imprezy. Zapraszam Panie do wrzucania fotek, specjaliści ocenią :classic_cool:

Midnight, wiele nóg w życiu widziałem. Ładnych, brzydkich, zgrabnych, krzywych, grubych, chudych. Nie mam skrajnych poglądów, więc moje opinie są wypośrodkowane, tak jak i gust. Strasznie mnie kręcą nogi i stopy. Więc nazywam się znawcą z racji doświadczenia i ilości nóg w moim życiu ;) :classic_cool:

hertager --- wierzę Ci na słowo;) ale doktoratu z estetyki nie pisałeś jak mniemam?:P opiszesz idealne stoy? hmmmm 222 --- czyli kult pięknych nóg?? modlisz się? :P

Hmmm, idealne stopy... Te co w stopce. Czyli zgrabne, z wysokim podpiciem, rozmiar 37-38, pazurki frencz lub czerwień.. Delikatne spody, a jeszcze gdy są ubrane w czarne rajstopy/pończochy, to nic tylko pieścić. :)

Midnight, owszem :classic_cool: kiedyś bywało częsciej, teraz z wiekiem jakby mniej, ale.. jak na ulicy widzę boginię, to kult sie odzywa.. :D i czasem człowiek "wznosi" się na wyżyny.. :classic_cool:

hertager - faktycznie na stopach się znasz ;) do opisu bym dodała delikatne, filigramowe, subtelne? ale jak na znawcę i tak nie jest źle;)

moja modlitwa miałaby wymiar bardziej fizyczny :classic_cool: i raczej w warunkach, gdzie mógłbym oddać hołd bóstwu sam na sam :D własnie, cos mało foto ;)

Ja już dziś lecę, może jutro wrzucę jakieś zgrabne nóżki z mojej kolekcji. Branoc wszystkim 🖐️ i nie spamować! ;)

robiłbym co mozliwe, żeby nie zawieść bogini :classic_cool: co to topiku, skoro nie ma foto, to moze faktycznie wypadałoby się przeniesc..? :P Chłopaki się denerwują :classic_cool:

teraz juz będę tylko na tamtym 🌼 no, panie drogie... prosimy serdecznie.. temat jaki jest kazdy widzi..:P