Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasztaniaki

strój PRL-u. Pomocy !!

Polecane posty

Gość sklepowa
nulonowy fartuch,opaska na głowe z falbanka i buciki cos ala ortopedyczne ,takie sznurowane płocienne bez piety i palców

Gość ooo to moje czasy
załóz czarne leginsy do tego lakierki z obcasem kaczuszki góra jakiś pstrokaty wyciągnięty sweterek im dłuższy tym lepszy opaska plastikowa podtrzymująca włosy aaa i jakoes wielkie plastikowe klipsy najlepiej turkusowe

Gość ooo to moje czasy
ooo i jesli masz długie włosy pokręć je w drobne loczki aby wyglądały na trwałą i oczywiscie turkusowe lub zielone -mocne cienie do oczu i mocno różowa pomadka z połyskiem ale takim perłowym

Gość wiesz co wejdż
na yt popatrz jak ubrana była sandra ,cccatch może cie to zainspiruje,ty masz byc przebrana jakoś charakterystycznie ,czy ogólnie lata np 80 i masz sie ubrać adekwatnie?

Gość ooo to moje czasy
no inne to trudno bedzie- charakterystycznych postaci było sporo ale młodzież była wtedy baardzo kolorowa ...:D

Gość to nie mam juz pojęcia co wymy
ślić:(

hmm.. na poczatku tez sie cieszylam z takiej imprezy :) zastanawiam sie jak inni beda ubrani i na jak powaznie wezma tę imprezke.... Ciekawe czy beda mieli stroje typowo z lat 80 czy tylko np jakies dodatki