Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomuzcie hilfe help hep

nie mam siły pić

Polecane posty

Gość pomuzcie hilfe help hep

Weźcie mie zmotywujcie i zdeprawujcie, bo za porządnam sie zrobiła :(

Gość a dziś piontek trza by lufe wa
lnąc reputacja mi siada

Gość Glupie gadanie
do zakonu a nie zadna deprawacja, patologia jedna!

Gość jatylko
na to mam sile:-( zarazam Cie deprawacja:-D

Gość pomuzcie hilfe help
sprosny kawał by się przydał muszę się odchamić cięzki tydzień w robocie miałam :( klienci to świnie a nie ludzie! ;)

Gość pomuzcie hilfe help
zero współczucia ładne czasy nastały na kafeterii :(

Gość mówisz masz
Milioner z metrowym interesem dał ogłoszenie, że pierwszej kobiecie, której wsadzi całego da 10 milionów $. Zgłasza się pierwsza, widać na pierwszy rzut oka, że kokota od lat obecna w zawodzie - facet nawet bez gadki zabiera się do roboty, ale wsadził tylko pół, a baba zaczyna panicznie krzyczeć: - Proszę wyjąć, pan mnie rozerwie!! Zgłasza się druga, też widać, że przed chwilą wyszła spod latarni; facet zaczyna wkładać. Włożył pół i pyta: - Jak się pani czuje? - W porządku, proszę dalej. Wepchnął trzy czwarte, a baba krzyczy: - Proszę wyjąć, pan mnie rozerwie!!! Przyszła trzecia - cicha i niepozorna. Facet z niedowierzaniem zaczyna wkładać. Włożył pół i pyta: - Jak się pani czuje? - W porządku, proszę dalej. Wepchnął trzy czwarte i pyta: - I co? - W porządku, proszę dalej. Wepchnął całego i pyta: - No i jak się pani czuje? - Fąfaftycnie...

Gość pomuzcie hilfe help
niezłe ale mało sprosne wexcie mi pomuzcie jak mam zyć??? biała bluzka spocona uwiera mnie, rajsopy zaraz podrę nieznosze pracowac i usmiechać sie! dzień dobry fuj w czym mogę pomóc ble mam dość miłych snów, chcę ŁACINY i naturalnego chamstwa wprost! :D

Gość mówisz masz
to może ten? Rozmawiają dwie Rosjanki. Jedna się pyta drugiej: - Jaki rodzaj seksu preferujesz? - Ja lubię po bożemu odpowiada a ty? - Ja uwielbiam kochać się "na rodeo". - Na rodeo o co w tym chodzi? - Na początku kocham się w pozycji na jeźdźca potem po 20 sekundach mówię że mam AIDS i próbuję się utrzymać. uśmiechnij się!!! już weekend:-D

Gość pomucie hilfe help
oba są prześmieszne D: dziękuję, już mi lepiej\ piję :D