Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona_89

prośba

Polecane posty

Gość zmartwiona_89

Mam pytanie, bardzo ważne. Najlepiej opiszę sytuację. Jeśli leżałam bokiem w majtkach, a chłopak swoim penisem dotykał mnie po pośladkach i schodził coraz niżej i prawdopodobnie dotknął mojego miejsca intymnego, to jest prawdopodobieństwo ciąży? Podkreślam, że to były dni płodne i majtki mogły się przesunąć odkrywając wargi... Na pewno nie całość tego miejsca. Nie wiem czy na jego penisie znajdował się płyn, ale nie czułam nic takiego. Proszę dojrzałe i doświadczone osoby o pomoc.

Gość zmartwiona_89
Wolałabym pomoc, a nie ironiczne bezsensowne odpowiedzi

Gość prosze pomozcieeeeee
prawdopo9dobienstwo ze zaszlas w ciaze jest minimalne a nawet mniej niz minimalne takze spij spokojnie a jak sie denerwujeesz to idz na pogotowiei popros o postinor ale raczej nie ma po co;)

Gość ja to wiem....
oj chyba zaraz obudzę Męża i niech mnie też tak podotyka po pośladkach bo normalnie mnie podniecił ten opis hahaha :D A tak na serio- musiałabys miec mege pecha żeby doszło do zapłodnienia.

Gość ja to wiem....
Ja zrezygnowałam z budzenia Męza... Jeszcze nie daj Boże za kilka dni będę musiała tu na kafe opisywac jak mnie chłop po pośladkach smyrał penisem i się martwię że w ciąże zaszłam :O ;)

Gość zmartwiona_89
Ja nie mówie tylko o dotykaniu po pośladkach tylko o dotykaniu w okolicach pochwy.

Gość tak jestes
w ciazy . idz spac

Gość spoko nie jesteś

Gość dziewczyno nie wiem
ile ty masz lat - ale widac ze jestes jeszcze na to za młoda . wez sie za lekture wychowania seksualnego albo idz do piaskownicy stawiac babki z piasku