Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewgwiuhgi444444444444tfggds

dlaczego??!

Polecane posty

Masz depreseje. Idz do psychologa. Tabletki moze przepisac Ci tylko psychiatra, ale mysle ze to ostatecznosc. Sama rozmowa ze specjalista duzo Ci pomoze.

Gość naji
nie możesz tak mówić i myśleć że dla ciebie nikt nie ma czasu bo na pewno są wokół ciebie ludzie którzy cię kochają to że ojciec pracuje na dwa etaty a matka jest trochę chora to nie znaczy że cie nie kocha i nie chce ci pomóc spróbuj porozmawiać z nimi to nie będzie bolało a na pewno pomoże ŻYCIA SAMA SOBIE NIE DAŁAŚ I SAMA SOBIE NIE ODBIERAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość naji
spójrz na to z innej strony a mianowicie - Ty masz rodziców ,brata mieszkacie razem zawsze ich masz widzisz czujesz .......a co mają powiedzieć dzieci czy młodzież z domów dziecka albo te dzieci z rodzin patologicznych ...... przemyśl to a poza tym masz nas zawsze możesz pisać na kafete i zawsze znajdzie sie ktoś kto pomoże rozwiązać problem tylko ty musisz wszystko opowiedzieć i BĘDZIE DOBRZE BO MUSI BYĆ DOBRZE

znalazłam w internecie teraz poradnie psychologiczną w moim miescie ale pisze tutaj że tylko przyjmują jesli zadzwoni rodzic i umowi dziecko na wizyte a ja tak nie chce :( wolala bym sama to zalatwić bo nie chce robic problemow rodzicą. I musze czekac do poniedzialku bo jutro jest nie czynne a kto wie czy ja do poniedzialku dożyje!!! ;((((

Gość naji
to tak naprawdę co jest powodem takiego załamania psychicznego i ile ty masz lat ??

dziekuje Ci naji że mnie tak pocieszasz chociaż Ty jedna umisz mnie zrozumieć ale jednak najbardziej chciala bym gdyby taka osoba byla obok mnie i ze mną twarzą w twarz rozmawiala, żebym mogla się wyplakać, przytulić :( czy ja tak duzo od życia wymagam? Ale to i tak nie ma żadnej różnicy czy zabije sie teraz czy jutro bo tak i tak umre ;( dlatego nie wiem co robić i czy żyć dalej i cierpieć albo poddać się i mieć świety spokoj ;((( ale ja tak kocham moją rodzinę i nie chciala bym ich opuszczać ;(( ale z drugiej strony chce umrzeć ;((((((

gdybym wiedziala co jest powodem zalamania to juz bym napisala :( ale ja na prawde sama nie wiem co mi jest. Płacze,wymiotuje,mam doła,nic mi sie nie udaje, śpie po 14h a to dla mnie za mało ;((( mam 17 lat a jestem tak bardzo wykonczona zyciem że wiecej nie dam rady żyć ;((((((

Gość naji
masz młodszego brata kochasz rodzinę więc nie mów i nie myśl o takich rzeczach jak odebranie sobie życia

jak sie ma depresje to byle gowno moze doprowadzic czlowieka do MEGA ola...Tlumaczenie jej ze sa ludzie, ktorzy ja kochaja niewiele pomoze. Spanie po 14h godzin dziennie, ciagle zmeczenie, problemy ze snem w nocy, skrajne hustawki nastrajow, to niektore z objawow depresji. Oczywiscie moze to byc tylko przejsciowy zwykly dol, ale jesli wydaje Ci sie, ze nic nie sensu, nie widzisz przed soba przyszlosci, do tego wszystkiego stan ten trwa od miesiaca, naprawde radzilabym wizyte u specjalisty. Nie ma psychologa u Ciebie w szkole?

Gość naji
Całe życie przed tobą najwspanialsze lata młodzieńcze a ty myślisz o zejściu z tego świata ??? TAK NIE MOŻNA

Gość mondra inaczej be
z jakiego miasta jestes? Mam 23 lata, jak mialam 15-17 przechodzilam przez to samo. oze moglabym Ci pomoc.

nie wiem jak to będzie...z dnia na dzien jest coraz to gorzej. Pewnie uznacie ze jestem glupia ale mam lęk przed śmiercią dlatego sie jeszcze nie zabilam.Boje sie smierci i samotnosci. Gdyby byla jakas osoba ktora miala by podobna sytuacje jak ja to jestem tego pewna ze z nia bym sie mogla zabic bo sama sie boje. Kiedys i tak wszyscy umrzemy ale ja sie tego bardzo boje ;((

Gość naji
czeresnia- SAMA MASZ DEPRESJĘ CHYBA DZIEWCZYNA POPROSTU POTRZEBUJE ROZMOWY A NIE JAKICHŚ SILNYCH LEKÓW NA DEPRECHĘ!!!!!!!!!!!!!!

chyba Cie posralo...tak zabij sie, pewnie...tak najlatwiej...a pomyslalas o tych, ktorzy zostana i beda przez Ciebie strasznie cierpiec? egoistka!

tak własnie zapomnialam dodac ze nie mam zadnych talentow, nie wyobrazam sobie mnie ze mogla bym gdzies pracowac, ja nie umie o siebie zadbac a co dopieru gdybym miala w przyszlosci dziecko to bedzie zaniedbane bo ja zapominam takich prostych rzeczy jak np. zjedzenie lekow przed snem.

Gość naji
fewgwiuhgi444444444444tfggds mam d ciebie pytanie CZY JESTEŚ WIERZĄCA W BOGA I CZY CHODZISZ CZASAMI DO KOŚCIOŁA?

Gość naji
A JAKIE BIERZESZ LEKI NA CO A RACZEJ OD CZEGO?

tak!!! Jestem głupią egoistką!!! Myśle tylko o sobie !!! ALE JA NIE MOGE PATRZEĆ NA INNYCH JAK SAMA SOBIE NIE UMIE POMÓC ;(( nie daje sobie rady wiec jesli sobie jakos pomoge to będe rratowac innych ;((((

Gość naji
a odpowiesz na moje pytania

naji czy Ty jesteś psychologiem? Jesteś jedyną osobą z ktorą umie sie dobrze dogadać. Moja sytuacja z Bogiem jest bardzo dziwna jesli masz czasu to opowiem Ci o tym bo sama sie zastanawialam czy to ze mam dola nie jest spowodowane tym wszystkim z kościolem, Bogiem itp.

Gość naji
jestem po psychologij . Proszę opowiedz mi

mam liczną rodzine. Moja mama ma 4 siostry a tata 3 braci. Kazda z mojej mamy siostry jest bardzo powiazana z Bogiem. Pielgrzymki itp. zawsze muszą zaliczyć. Moja mama zawsze byla jednak inna. Co prawda chodzilismy do kosciola co niedziele ale jak moja mama zachrowala na grejsa basedowe ( jest to cos z tarczycą) to moje ciocie namawialy moja mame do tego aby sie nawrocila. I moja mama jezdzila na jakies uleczanie. Przez to wszystko byla w jakimś transie pamietam ze przyjechala z jakiegos ulecznia przez ksiedza do domu taka zadowolona śpiewala religijne piosenki itp. Przez to ja strasznie znienawidzilam Boga bo mama przez to potem miala jakieś lęki. I ktorejś nocy po mame przyjechalo pogotowie trzymala mojego brata na rekach a mi sie kazala modlic a ja plakalam bo moj brat sie bal i krzyczalam na mame zeby mojego brata oddala mi i sie wtedy z nia pomodle. Przyjechala karetka i moja mama do czubkow pojechala. Od tego czasu nie chodze do kosciola nie modle sie. W spowiedzli bylam z dwa lata temu. Boje sie Boga bo ciągle mam w oczach te okropne sytuacje. Nie wiem czy mi w to uwierzysz ale prosze Cie :( mowie prawde ;(

Gość naji
fewgwiuhgi444444444444tfggds czekam mam nadzieję że Ty piszesz

moja mama miala jakąś obsesje. Brala silne leki i nadal bierze. Kazala mi powyrzucać z pokoju jakies medaliki na ktorych byl chinski wzor bo mowila ze to cos okropnego. Nigdy z nikim o tym nie rozmawialam. Nikt nie wie jak to boli!!! ;(

ja Ci i tak wszystkiego dokladnie nie opisalam tylko w skrocie. Martwi mnie tylko to czy uwierzysz :( ale pisze tu prawde. Z nikim o tym nigdy nie rozmawialam bo wstyd mi zawsze było. Kiedys razem z tatem mama i bratem pojechalismy do ksiedza ktory rozmawial z moja mamą. Kazal nam po chwili wyjść a moja mama zostala sama z ksiedzem modlili sie razem i ksiadz wymawial m.in takie slowa :szatanie wyjdź. Dla mnie bylo to cos okropnego!!! ;((((( a to wszystko bylo spowodowane tym ze moja mama korzystala z usług wróżek

naji jestes? Odezwij się proszę ;(

Gość naji
Według mnie to na pewno nie musisz bać SIĘ BOGA to ON POMAGA I WSPIERA WSPIERA W TRUDNYCH SYTUACJACH. A CO DO TEJ SYTUACJI CO OPOWIEDZIAŁAŚ TO NA PEWNO NIE BYŁO TO OPĘTANIE. TWOJA MATKA BAŁA SI TEGO CO SIĘ Z NIĄ DZIEJE I BAŁA SIĘ ŚMIERCI TAK JAK KAŻDY I DLATEGO TRZYMAŁA TWEGO BRATA A CIEBIE PROSIŁA O MODLITWĘ POPROSTU WYSTRASZYŁA SIĘ ŻE MOŻE JUZ UMRZEC I NIGDY WAS NIE ZOBACZYĆ ANI PRZYTULIĆ

nie..moja mama jest po prostu chora psychicznie. Gdyby nie te leki ktore bierze to nie wiem co sie dzieje. Jest pod stałą opieką co miesiąc jeździ do lekarza. Gdyby Bóg istnial to by mi pomógł żebym sie tak nie męczyła a on mnie tylko wystraszył i boje sie tych rzeczy. Boje sie Boga, boje sie szatana.

Gość naji
NO WŁAŚNIE KSIĄDZ WYGANIAŁ SZATANA CZYLI BYLIŚCIE U EGZORCYSTY MYŚLĘ ŻE POWINNAŚ ZACZĄĆ CHODZIĆ DO KOŚCIOŁA I MODLIĆ SIĘ SKORZYSTAĆ ZE SPOWIEDZI ALE NIE TAKIEJ WYKLEPANEJ REGUŁKI ALE TAK Z ROZWAŻENIAMI I NA POCZĄTKU SPOWIEDZI ZAZNACZYĆ KAPŁANOWI ŻE JEST TO SPOWIEDŹ ŻYCIA

Gość naji
NIE wiesz do końca czy wystraszył Cię Bóg czy szatan , więc nie wyciągaj zbyt pochopnych wniosków a jk Bóg ma Ci pomóc skoro Ty nie chodzisz do Jego Domu Bożego ani nie przyjmujesz Go do serca?