Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka za troche

bielizna a ciąża

Polecane posty

Gość kiedyś ja też
Poczekaj na dalsze tygodnie i na lipcowe upały

Gość OOOO1
do kiedyś ja też: naprawdę tak chodziłaś ? Nie zalewasz?

Gość ja jestem w 30 tc i nadal
Do kiedys ja tez - zobaczymy jak to bedzie :) Dodam, ze do tej pory przytylam juz 11 kg, ale wszystko poszlo mi w brzuch, reszta narazie bez zmian, wiec zobaczymy jak to bedzie teraz przez te ostatnie tygodnie.

Gość Mocca27
Do kiedyś ja też: Myślałam ,że tylko ja tak śmiało podeszlam do tematu, a tu prosze

Gość gladys25
Taki temat , a zamarł. Pewnie wszystkie mamuśki już śpią.

Gość mamcia4
Ciekawe ubrania ma firma Anita link do strony znalazłam w /www.centrumdpl.com/dietetyka.html wystarczy kliknąć obrazek

Gość bbkkowska
Ja nosze oczywicie specjalny stanik, w którym spokojnie mogę tez spaći ulżyć troszke moim zmęczonym i obolałym piersiom. A polecam taki stanik http://www.beautybelly.pl/9-biustonosze-ciazowe U mnie sie naprawde świetnei sprawdziły.

Gość donnatkowska
No własnie, takie bezszwowe staniki sa najlepsze i najwygodniejsze, zwłaszcza jesli juz w okresie ciązy spimy w staniku.

Gość Ilonaka34
Dobrze, jak w ciąży nic nie uwiera i nie gniecie. Bielizna to podstawa i myślę, że nie ma co oszczędzać na tym, zwłaszcza, że ma nam być wygodnie i nic ma nas nie uciskać. Ja bieliznę ciążową zamawiałam ze sklepu http://epizama.pl Bardzo fajnie leżała i nie czułam dyskomfortu.

Gość Ilonaka34.
Dobrze, jak w ciąży nic nie uwiera i nie gniecie. Bielizna to podstawa i myślę, że nie ma co oszczędzać na tym, zwłaszcza, że ma nam być wygodnie i nic ma nas nie uciskać. Ja bieliznę ciążową zamawiałam ze sklepu http://epizama.pl Bardzo fajnie leżała i nie czułam dyskomfortu.

Gość gość
Ja kupilam 5 pak gatek ciazowych niskich w mothercare za ok. 60 zl, megawygodne polecam

Gość myszowataatata
Ale wydaje mi się że nawet dla własnej wygody warto kupic kilka sztuk majtek typowo ciążowych

Gość ja też 2013
No ale pomysł chodzenia bez majtek też się sprawdził przynajmniej u mnie...Cóż sukienka , lub spódnica maxi i wielki luzik